SYSTEM ACTION

Dia
dimarts, 26 juny, 2018 - 11:00
Hora
11:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Systemaction obre la seva primera botiga al barri gòtic de Barcelona al 1986 mantenint l'esperit de les seves col·leccions lluny de l'estètica de la producció en sèrie.

“A Systemaction fabriquem roba amb ànima”.
 
La marca aposta per la producció de proximitat, el disseny propi i el treball amb proveïdors nacionals dinamitzant l'economia del seu propi entorn, apostant per la qualitat dels seus teixits i fornitures.

Cadascuna de les seves botigues té la seva pròpia història. Amb una decoració a força de mobles que ells mateixos recuperen i restauren, aconsegueixen un estil industrial/ wabi sabi on les col·leccions s'integren a la perfecció amb l'ambient creant una experiència única.

 
COL·LECCIÓ

“The Origin” By Systemaction és una col-lecció inspirada en els orígens de la humanitat on el natural i imperfecte son l´essencia de la bellesa.
Els colors càlids com el terra, l´ocre i l´albergínia juntament amb les textures de seda, cotó i llana, connecten amb la part més terrenal i amb aquells valors que ens fan créixer com a persones.
Sens dubte una col-lecció que marcarà un abans i un després de la marca mostrant un aire nou i fresc però mantenint el seu esperit original.


Marca comercial: SYSTEM ACTION
T. +34  93 225 79 90
Web: www.systemaction.es
Mail: [email protected]