TCN

Dia
dilluns, 25 juny, 2018 - 20:30
Hora
20:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

 

TCN és una marca femenina que crea col·leccions inspirades en l’art i la bellesa per a una dona mediterrània, urbana i contemporània. Fundada a Barcelona el 1986, la marca, en constant evolució, ofereix peces de ready to wear, llenceria, bany i accessoris de disseny exquisit. Peces úniques que reflecteixen l’equilibri entre la modernitat i la tradició, en les quals cada patró, teixit i detall estan exclusivament cuidats.

Després de l’entrada, el 2016, del grup inversor Endurance Partners i de la posterior incorporació, el 2017, de la consellera delegada Isabelle Massagé i del director creatiu Asier Tapia, TCN ha traçat un pla de professionalització i d’internacionalització, que inclou una àmplia renovació de la marca per conquerir una dona actual i femenina. Un nou camí que parteix de la tradició, amb un compromís per la qualitat i l’exquisidesa.

És capaç d’expandir la companyia sense perdre els seus valors essencials de confecció i de fabricació. Un diàleg entre la tradició i la contemporaneïtat, que aporta valor i experiència. Col·leccions properes i emocionals, que es reafirmen en el respecte per la natura. Utilitza teixits naturals de gran qualitat i la confiança de proveïdors locals d’Espanya i Portugal.

Actualment, TCN compta amb set botigues pròpies a les principals ciutats espanyoles, com són Madrid, Barcelona o Palma de Mallorca. Té més de cent cinquanta punts de venda multimarca internacionals i la seva botiga en línia.  

Per a més informació: www.tcnbarcelona.com

Marca comercial: TCN
T. +34 937 951 114
Web: www.tcn.es
Mail: [email protected]