CUSTO BARCELONA*

Dia
divendres, 28 juny, 2019 - 20:30
Hora
20:30
Lloc

Marina Vela
Passeig Joan de Borbó 103
Barcelona

BIOGRAFIA

Custo Barcelona va ser creada a principis dels anys 80 pels germans Dalmau, Custo i David, després d’un llarg viatge que els va portar arreu del món. En el seu camí, no solament van descobrir nous paisatges, sinó que també van poder contemplar les més variades manifestacions artístiques, culturals i filosòfiques. Una de les coses que més els va cridar l’atenció va ser l’estil de Califòrnia, expressat en el look dels surfistes que vivien al sud de l’estat, així com en l’element psicodèlic de la part nord. La innovadora moda plena de color que van trobar-hi els va impressionar, especialment un estil de samarretes que no existia a Espanya en aquella època.
Amb aquests elements com a punt de partida, la marca es va llançar amb el nom de Custo Line. Els germans Dalmau van començar a treballar i van aprendre tot el possible sobre tècniques d’impressió i els seus acabats, amb una atenció particular a l’àrea del disseny gràfic, en la qual se sentien especialment còmodes. Amb el temps, la investigació en l’ús del color i els estampats es va convertir en innovació, audàcia i sofisticació.
Actualment, podríem dir que Custo Barcelona existeix com un estil en ell mateix, que en certa manera suggereix una forma concreta de veure la vida. Una manera de veure la vida que s’expressa en col·leccions per a dona i home.
 
CUSTO BARCELONA AVUI
 
Custo Barcelona és, actualment, una marca d’imatge consolidada que des del 1997 presenta les seves col·leccions, cada temporada, a la New York Fashion Week. Innovació i creativitat constitueixen la base d’un estil caracteritzat per la utilització de gràfics i de color, que s’ha convertit en una icona.
 
El seu èxit s’ha vist reconegut no solament pel públic que compra les seves peces, sinó també pels professionals de la moda, mitjans de comunicació i celebritats.


COL·LECCIÓ - INSTA GLAM

Custo Barcelona aposta per la defensa d’una individualitat apoderada que celebra allò singular i únic amb la seva proposta Insta Glam per a FW1920. La firma ha presentat una col•lecció amb l'esperit de la innovació i la creativitat en cadascuna de les peces. Un tribut al detall i a la no simplicitat; a l'autenticitat per sobre de la uniformitat. La firma busca sorprendre tant amb la geometria com amb la combinació de teixits en una col•lecció en la qual cada peça és tractada com a única per cadascun dels detalls i creativitat.

Dissenyador: Custo Dalmau
Marca comercial: Custo Barcelona
T. +34 933 788 410
Web www.custo.com
Mail [email protected]
FB: Custo Barcelona
IG: @custobarcelona 
TW: @custo_Barcelona
XXL Comunicacion - Eva Martín
T: 934526500
Contacte: [email protected]