GUILLERMINA BAEZA

Dia
divendres, 28 juny, 2019 - 14:00
Hora
14:00
Lloc

Marina Vela
Passeig Joan de Borbó 103
Barcelona

BIOGRAFIA

La dissenyadora Guillermina Baeza va néixer al protectorat espanyol al Marroc. Als anys 60 es va traslladar a Barcelona i, als 70, va començar la seva carrera professional que la va portar, als anys 80, a desfilar a les principals passarel·les de moda europees.
La seva presència continuada a les passarel·les ha creat un estil propi, que consolida la màxima de la filosofia de Guillermina Baeza: “La roba de bany i la llenceria no són simples accessoris.”

 
COL·LECCIÓ - The past is not gone

Somiant amb temps meravellosos de la dècada dels icònics anys 90. Amb dones atrevides, plenes d'energia, reflectit i expressat amb lurex de colors i estampats de somni... Dècada en la qual el món de la moda es va rendir davant les "top models", la seva sensualitat i les seves corbes embolicades en lluentons transparents, i els fotògrafs més importants de llavors. La Barcelona que va despertar en l'any 92 i mai més es va adormir, aquella brillantor que va sorgir a la ciutat la qual relacionem amb teixits llisos metal•litzats, expressant així, la llum que reflecteix la nostra ciutat. Guillermina mostra un gest de complicitat a les seves peces més emblemàtiques, unint-se a noves formes de fornitures amb les inicials de la marca, per donar-li un toc clàssic però contemporani alhora, apoderant les dones amb banyadors i biquinis que la deixin sentir-se lliure, esvelta i còmoda. La generació dels 90 segueix trepitjant fort, i no renunciarà a la seva feminitat i llibertat ni a la vora del mar.


 
Dissenyadora: Guillermina Baeza
Marca comercial: Guillermina Baeza
Adreça: C/ Negrevernis 11-15 Local B. 08034 Barcelona
T. +34 93 205 57 60
Web: www.guillerminabaeza.es
Mail: [email protected]
Contacte comunicació: [email protected] [email protected]
Instagram: @guillerminabaeza_bcn
Facebook: https://www.facebook.com/pages/category/Clothing--Brand-/Guillermina-Baeza-198048352410/