Jurat

 

Carlos Puig

Consultant de moda barceloní establert entre Barcelona i París des de fa trenta anys. Creador de la seva pròpia línia de calçat el 2000. Actualment treballa com a consultor extern.
 Ha estat director artístic de Maud Frizon a París durant vuit anys i creador de la primera línia de calçat per a Victorio & Lucchino. Entre els seus clients es troben Louis Féraud, Jean Paul Knott, Guy Laroche i Shanghai Tang. Ha col•laborat amb Antonio Miró, Michel Klein i Barbara Bui. Periodista i analista de moda (Vogue Italia, Le Figaro, Marie Claire, Woman, Vogue Espanya, El País, La Vanguardia...). En l'actualitat escriu i fotografia per a la revista Fashion&Arts de La Vanguardia, forma part del Comitè de Moda de l'MBFWM i és docent per al Condénast College a la Universitat Carlos III de Madrid.

 

 

Charo Mora

Especialista en cultura de la moda. Llicenciada en Història de l'Art per la UB, postgrau en Tècniques d’Expressió Gràfica a la UPC i màster en Curator in New Media per laUniversitat Ramon LLull. Premsa: editora de moda: Woman, B-guided. Editora general: Yo Dona. Col•laboradora: Vogue España, Harper’s Bazaar España. Directora creativa: Metal Magazine (2012-2014). Docència: cultura i últimes tendències de moda a l’ESDI (Universitat Ramon Llull), al màster de Complements de l'IED de Barcelona; al màster de moda d'Elisava, de Gestió de moda de l’ESDI; al màster de Comunicació de la Moda i Bellesa de Telva/Yo Dona (Universidad CEU-San Pablo, Madrid) i al Màster de Comunicació i Bellesa de Vogue (Condé Nast); direcció d'art a l'IED, màster de Comunicació de moda Blanquerna (Universitat Ramon Llull). Comissariat de moda: Comissària del Bac de moda (Festival d'Art Contemporani de Barcelona) el 2003 i 2004, la mostra «Santa Eulàlia: Esperit de Dona» el 2005, la sala Santa Eulàlia al Museu Tèxtil i de la Indumentària de Barcelona, secció Carte Blanche del Festival ASVOFF de films de moda a l’edició de Barcelona del 2007. «50 Love Stories» en el marc del 50 aniversari de Pronovias el 2014. Directora artística i comissària de l’MFD Festival de documentals de moda a Barcelona. Undress, jornades sobre la identitat de la moda espanyola, Desigual 2016 i 2017, Màlaga mets moda (La Térmica de Màlaga, 2018).

 

 

 

Mireia González

Dissenyadora tèxtil i de moda. Desenvolupa projectes de formació i consultoria per a escoles i empreses del sector. Treballa a universitats i escoles superiors de moda (IED, ESDI, Blanquerna...), on imparteix classes i dissenya cursos especialitzats. Des del 2016, col•labora amb ESDESIGN, Escuela Superior de Diseño de Barcelona, com a codirectora del màster en Direcció i creació de marques de moda. També és la responsable de continguts d'actualitat de moda per al blog d’ESDESIGN. Aporta la seva experiència a Fashion Start Ups, ajudant-les a estructurar el seu pla de negoci, la recerca d'oportunitats i l’estructuració de la marca. Web: www.mireiaglara.com IA: @mireiaglaramodablog

 

Mireia Ruiz

Mireia Ruiz (1983, Barcelona) és una artista catalana que viu i treballa a Barcelona. Va estudiar Disseny Gràfic en BAU (2001-2005) i actualment treballa com a escenògrafa, fotògrafa i directora d'art en el seu propi estudi creatiu, Cocolia. La seva veritable passió, no obstant això, són el color, la pintura i el llenç. Ha col•laborat amb marques com Bimba & Lola, Reebok, Tous, Absolut, Seat, Swatch, GormanClothing, Etnia Barcelona, Coordonné, entre altres. També treballa a l'escola de disseny IDEPBarcelona, impartint "Projectes Experimentals i Creativitat", en cursos de grau en Moda, Disseny Gràfic i Fotografia.
#futures #trendforcasting #creativity #thinkingtogether

 

 

 

 

Carlo Kamchis

Graduat en periodisme, va compaginar durant diversos anys la seva carrera com escriptor freelance amb la seva feina a les àrees del disseny, el marketing i les relacions públiques abans de donar el salt al lloc d’editor.

En l’actualitat treballa per tres publicacions de prestigi internacional com Wonderland, Man About Town i Rollacoaster i s’ocupa del portfoli internacional de les revistes a Nova York, Londres i París.