LEBOR GABALA

Dia
dijous, 27 juny, 2019 - 16:30
Hora
16:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Lebor Gabala és el projecte professional de Maite Muñoz, que va aprendre l’ofici a través de pioners de la indústria de la moda d’aquest país, com Pedro Morago, Rap Diffusion o Mila i Tucho Balado.
Un nom preciós i sonor va ser la seva primera declaració de principis. És la traducció de Leabhar Ghabhála Erenn, un conjunt de manuscrits gaèlics del segle XI, que expliquen la fundació d’Irlanda. La fantasia de les històries i el fet que Irlanda estigui tan unida a la tradició llanera van fer que decidís adoptar la fonètica del títol, que en castellà es pronuncia Lebor Gabala.
Lebor Gabala tria les matèries primeres més exquisides, a la recerca de la màxima qualitat.

 
COL·LECCIÓ – EL MAR
 

El mar és la font d'inspiració de totes les nostres col•leccions. Per a nosaltres, el so del batre de les onades és indispensable a les nostres vides. El mar ens regala la tranquil•litat necessària per trencar amb la rutina. La nova col•lecció SS20 havia de portar el seu nom com a un merescut homenatge. Amb aquesta joia de la natura com a banda sonora, ens transportem als seventies, aquesta època revolucionària en el món de la moda amb la qual ens sentim tan identificades. Ens deixem portar per l'estil hippie i bohemi, que combinem amb la nostra paleta de colors i estampats retro. Amb aquesta connexió, ens podrien trobar perfectament ballant a algun festival estiuenc, preferiblement a prop del mar. Sense perdre la nostra essència, el punt està molt present i la sobrietat de la natura marítima és fàcilment recognoscible. Un resultat eclèctic perfectament ordenat.


Dissenyadora: Maite Muñoz Roy
Marca comercial: LEBOR GABALA
T. +34 934 234 374
Web www.leborgabala.com
Mail [email protected]
Instagram: https://www.instagram.com/leborgabala/?hl=es
Facebook: https://www.facebook.com/leborgabalafashion/
Twitter: https://twitter.com/leborgabala?lang=es
Pinterest: https://www.pinterest.es/leborgabala/