TEOH&LEA

Dia
dimarts, 25 juny, 2019 - 12:30
Hora
12:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

TEOH&LEA és una marca de moda femenina que crea col•leccions inspirades en històries boniques. Una cafeteria amb encant, una passejada tranquil•la pel parc, una galeria amagada o una tarda en un cinema antic. Una vella fotografia, un llibre de poemes, descobrir una obra d'art o una cançó a cau d'orella... Un univers de petits detalls que inspira col•leccions per a una dona independent i cosmopolita. Peces per a una dona amb actitud, capaç d'adaptar les tendències amb llibertat i personalitat al seu propi estil. Col•leccions amb ànima pròpia que evoquen emoció i actitud. Convertint la senzillesa en quelcom especial i oferint un estil versàtil per al dia i la nit.

L'alter ego de TEOH&LEA és un equip apassionat pel disseny. Format pel director creatiu Pep Generó (anterior CEO de Yerse) i la dissenyadora Raquel Colominas (Roberto Cavalli, Mariona Gen, Lydia Delgado). Ells són els encarregats d'atorgar a la marca un estil internacional, modern i chic. Un equip amb gran experiència en peces de punt. Un gènere que atorga a les seves col•leccions calidesa i harmonia.

Actualment es pot trobar TEOH&LEA a més de 150 botigues multimarca d'Espanya i a més de 300 a Europa i als Estats Units. La seva nova col•lecció, tardor hivern 19_20, pretén introduir-se en nous països com Suïssa, Dinamarca i alguns punts a l’Àsia.

 
COL·LECCIÓ - A COUNTRY FASHION SONG
 

Les portades dels vinils de country-rock de Flying Burritos Brothers, ZZ top, Elvis Presley, Elton John... Han sigut la inspiració per dissenyar la col•lecció FW19 de Teoh&Lea. Es tracta d’una reinterpretació dels vestits d’aquests artistes, plens de color, llum, brodats, pedreria, etc. Així doncs, la col•lecció està repleta d’estils divertits però a la vegada glamurosos, típics de les estrelles de rock de l’època. Aquestes imatges, agafades com a referències, suavitzades, reinterpretades, fusionades amb el característic estil més sport de la firma, més urbà i més europeu és el que ha donat forma a la nova col•lecció del pròxim hivern.

Dissenyadora: Raquel Colominas
Marca comercial: THEO & LEA
Web: www.teohandlea.com
Mail: [email protected]  
Instagram: https://www.instagram.com/teohandlea/