Jurat

Lluís Juste de Nin

Dissenyador i dibuixant català. Director creatiu d’Armand Basi fins al 2006. Actual conseller delegat de BASI, S.A. (Lacoste i Armand Basi).

Autor de vuit novel·les gràfiques publicades (dibuix i guió), i dissenyador del vestuari de l’òpera La Celestina, estrenada a Madrid el 2008.Actualment, també està realitzant el disseny del vestuari d’un musical, Don Juan Tenorio, de producció hispano-mexicana, que s’estrenarà al Teatre Coliseum de Madrid el 2014.
 

Guardons:

  • Medalla Gaudí 2003 a la Creativitat, concedida per la Generalitat de Catalunya.
  • Guardonat amb el Premi a la Trajectòria i Foment del Còmic Català en el Concurs Internacional de Badalona (2010).

Altres Col·laboracions:

  • Creació del personatge de la Norma en la 1a campanya de normalització lingüística del català. El 2012, la Conselleria de Cultura li n’encarrega una versió nova i actualitzada.
  • Disseny de la carrossa de Reis de l’Any del Llibre (2005), així com de tot el vestuari dels personatges d’aquesta.

 

Michela Gattermayer

Michela Gattermayer, periodista milanesa, té una llarga experiència en les capçaleres femenines italianes més importants, com a directora de Moda de Elle (Hachette) i, més tard, com a directora de Flair Living (Mondadori). L’any 2005 va crear i dirigir Velvet (La Repubblica) per passar, després, a subdirigir Vanity Fair (Condenast). Des del juliol de 2012 és freelance i, actualment, col·labora amb Elle i Gioia (Hearst Magazines Itàlia)

 

Raoul Keil

Redactor en cap de la revista Schön! i el director creatiu de Nineteen74.com, una guardonada xarxa social per a professionals de la moda.
 

La missió de Raoul de crear un epicentre d’artistes amb talent el va portar des de la seva Alemanya natal fins a Londres, on va llançar Schön! al mercat, l’any 2009. Només amb tres anys de vida, Schön! ha aconseguit un important seguiment internacional; ara es ven impresa a 43 països i és llegida en format digital a 197 països. Schön! és una publicació trimestral provocativa i innovadora que presenta una impressionant fotografia, i articles i entrevistes fetes amb profunditat. La revista no solament abraça el sector de moda, sinó que també cobreix els sectors de l’art, de la il·lustració i de la fotografia conceptual, que exhibeix personalitats icòniques, a més de nous talents de la indústria cinematogràfica, de la música i d’altres indústries creatives.

L’equip de Schön! treballa amb agències publicitàries per crear campanyes vistoses i de disseny particular dins de la revista. Ha tingut com a clients Hugo Boss, Jean Paul Gaultier, Wunderkind, Gieves & Hawkes i Adidas.

 

Ita Fabregas

Senior PR & Communications Manager de La Roca Village
 

Llicenciada en ciències de la informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i traductora intèrpret en anglès i francès.

Compta amb més de 10 anys d’experiència en mitjans de comunicació: Diari de Girona, El Punt, Ràdio Nacional, Agència EFE i TVE Catalunya, entre d’altres.

Responsable de Comunicació Corporativa a Solvay Espanya, responsable de premsa als Jocs Olímpics de Barcelona 92 – recorregut de la torxa olímpica-, i directora de comptes a l’agència de comunicació Interprofit, en la qual porta la comunicació i l’assessorament de firmes de luxe com Montblanc, Bagués-Masriera, Wilson o Piquadro, entre d’altres.

 

Gloria Casacuberta

Relacions Públiques de Gratacós
 

Gloria Casacuberta és una de les cares visibles de Gratacós, empresa catalana dedicada al disseny i a la distribució de teixits. Autodidacta en el sector de la moda, es va casar molt jove amb Juan Gratacós, fill dels fundadors i hereu de la companyia. La seva inquietud la va portar a obrir una botiga de prêt-à-porter femení a Barcelona, i s’ha convertit en relacions públiques de Gratacós, tasca que compagina, des de l’any 2006, amb la direcció de la línia d’accessoris de l’empresa. A dia d’avui, comparteix amb Rocío Gratacós la Direcció de Compres de la botiga Diez, ubicada a la Rambla de Catalunya, a Barcelona. També presideix l’Associació de Comunicació i Moda (ACIM).