080 Barcelona Fashion Investor Day 2016 - #080InvestorDay

080 Activitats
12 maig 2016 - 00:00

Llançem, junt amb Seed&Click, la 2ª Edició de 080 Barcelona Fashion Investor Day. L’objectiu principal d’aquest esdeveniment és donar suport i potenciar les iniciatives emprenedores, així com incubar nous projectes de la indústria de la moda i construir un ecosistema a Barcelona enfocat a l’àmbit internacional. El projecte guanyador optarà a diferents premis de gran valor pel desenvolupament del seu negoci.
.
La jornada tindrà lloc el 30 de juny del 2016 de 10h a 14h a l’INEFC i comptarà amb una taula rodona on la temàtica será: " What 's next & beyond in the fashion industry?”. 
.
Les startups interessades poden presentar-se fins al 3 de Juny del 2016. Els criteris de selecció valoren la capacitat d’innovació i transformació, la seva viabilitat, la capacitat de l’equip gestor del projecte i la capacitat comunicativa i viral. Els àmbits d’aplicació dels projectes són: tecnologia, apps, producte, màrqueting, nous models de negoci/ingressos, serveis, distribució, logística, publicitat, sostenibilitat, disseny, big data, wearables, teixits intel·ligents, xarxes socials o qualsevol projecte empresarial relacionat o aplicable a la indústria de la moda.

Podeu consultar les bases de participació aquí.