2ª edició del 080 Fashion Showroom organitzat per 080 Barcelona Fashion i MODACC

080 Activitats
15 jun 2016 - 00:00

Amb l’objectiu de reforçar la vessant comercial de la passarel·la i esperonats per l’èxit de la primera edició celebrada el febrer, el 080 Barcelona Fashion i el clúster de moda MODACC tornen a sumar esforços per celebrar la segona edició del 080 Fashion Showroom dins del marc de la passarel·la, que tindrà lloc del 27 de juny a l’1 de juliol a la seu de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC). En aquesta ocasió, hi seran presents una vintena d’empreses del sector tèxtil-moda català com Punto Blanco, Bóboli, Sita Murt, Yerse, Escorpion, Wom&Now, Torras, Naulover, i Lola Casademunt, que desfilen a la passarel•la 080. A més, el showroom acollirà també altres firmes com Massana, Avet Set, Aldomartins o Guasch, que se sumen a aquesta iniciativa que té com a objectiu fomentar els contactes comercial i de negoci de les empreses catalanes dins de l’àmbit internacional.
.
I és que aquest espai professional de venda i exposició es complementa amb una missió comercial inversa per la qual s’esperen compradors internacionals de països com Estats Units, Xile, Mèxic, Dinamarca, Regne Unit, Xina Corea, Japó, Grècia, Itàlia, i Alemanya, entre d’altres. Amb aquesta acció, estan previstes més de 250 trobades b2b entre empreses i compradors dins del marc del 080 Fashion Showroom.
.
Una altra activitat emmarcada dins la vessant professional del certamen 080 Barcelona Fashion és el Texmeeting by TEXFOR, que se celebrarà dimecres 29 de juny. Com és habitual a les edicions d’estiu de la passarel·la, es tornarà a acollir aquesta trobada professional anual organitzada per la Confederació de la Indústria Tèxtil –TEXFOR- que té com a missió ser un punt de trobada entre els diferents agents del sector per crear debat, donar solucions i generar networking. En aquesta ocasió, la jornada s’articularà al voltant del concepte de “sostenibilitat” per posar sobre la taula el repte de la indústria tèxtil d’un desenvolupament més sostenible, des d’un punt de vista tant ecològic, com social i econòmic.