Barcelona Fashion Summit 2018 escalfa motors

080 Activitats
27 des. 2017 - 00:00

En el marc de la 21ª edició del 080 Barcelona Fashion, tindrà lloc una nova edición de Barcelona Fashion Summit l’1 de febrer de 2018. Es tracta de la major trobada professional del sector de la moda a Espanya que ofereix un espai de debat per abordar els reptes de futur de la indústria de la mà d’un grup d’experts.
.
En la seva edició de 2018, Barcelona Fashion Summit se centrarà en el lema “Fashion 2030: A brave new world” i comptarà amb executius de marques de primera línia com Inditex i Mango. La jornada començarà amb un anàlisi internacional de la mà del think tank Real Instituto Elcano. Després serà el torn del conseller delegat de Grup Cortefiel Jaume Miquel qui contestarà a tres preguntes sobre el passat, el present i el futur de la moda. Més tard hi haurà temps per a una taula rodona sobre la situació de la moda a Espanya i la seva projecció internacional i també per a networking, ja que es tracta d’una trobada professional que busca la creació de sinèrgies entre els diferents agents del sector.
.
Finalment, Inditex tancarà la jornada amb una última xerrada sobre la seva aposta per la tecnologia, dibuixant el futur d’un sector en canvi permanent com és la moda. Organitzat per la plataforma digital Moda.es, Barcelona Fashion Summit va reunir en la seva última edició l’any passat 500 directius, consolidant-se com una cita obligada per a tots els professionals del sector.