CITA AMB EL TALENT MÉS JOVE DE LA MODA A L’OPEN AREA DEL 080 BARCELONA FASHION

080 Activitats
24 gen. 2018 - 00:00

La 21ª edició del 080 Barcelona Fashion escalfa motors. El proper dilluns 29 de gener comença aquesta nova cita amb la moda que reunirà 32 dissenyadors i marques sobre la passarel·la. A més, s’acompanyarà d’un complet programa d’activitats paral·leles i una zona oberta al públic que acollirà diferents iniciatives centrades en el talent més jove.
 
Com és habitual a l’edició d’hivern de la passarel·la 080, descobrirem el resultat del Neo2 PhotoShoot Contest, organitzat per la revista de tendències Neo2. El fotògraf Dimitry Levdansk (ELISAVA) i l’estilista Macarena Sobrero (IDEP) són els guanyadors de l’última edició celebrada en el marc de la 20ª passarel·la 080 l’estiu 2017. El resultat d’aquella competició, on van participar 8 equips formats per un alumne d’una escola de moda i un de fotografia de Barcelona, es podrà veure ara a la Sala Hipòstila i passadissos del Recinte Modernista de Sant Pau des del 29 de gener al divendres 2 de febrer. A més, veuran publicat el reportatge guanyador a la revista Neo2.
 
Més escoles de moda seran protagonistes a l’Open Area del 080 Barcelona Fashion. Nou centres presentaran una selecció de les millors tesines del passat any escolar per mostrar la moda emergent que neix a Barcelona. Escuela Superior de Diseño ESDi; Escola de la Dona; Felicidad Duce-Escuela Superior de Diseño de Moda de LCI Barcelona; Idep Barcelona-Escuela Superior de Imagen y Diseño; ICM Institut Català de la Moda; IED Barcelona Escuela Superior de Diseño; LLOTJA Escuela Superior de Diseño y Arte; BAU Centro Universitario de Diseño de Barcelona, i ILLA Escuela de Arte y Diseño són les escoles que participaran aquest hivern.
 
A més de les exposicions, l’Open Area també serà escenari de la nova 080 Shop i del village, que reunirà els estands dels patrocinadors. Diferents iniciatives hi tindran lloc que comptaran amb la participació del públic i també es podran seguir les desfilades en directe a través de grans pantalles.
 
L’Open Area és la zona oberta al públic general del 080 Barcelona Fashion. Demostra la voluntat de l’organització d’apropar el món de la moda a la ciutadania, així com obrir les portes d’un espai emblemàtic com és el Recinte Modernista de Sant Pau. Per accedir, només és necessari descarregar la invitació a través d’aquesta web, on obtenir un codi QR.