E-COMMERCE, IMPRESSIÓ EN 3D I MODA SOSTENIBLE ENTRE ELS FINALISTES DEL 080 INVESTOR DAY 2018

080 Activitats
14 jun 2018 - 00:00

Amb la voluntat de fomentar la vessant de negoci del 080 Barcelona Fashion i generar sinèrgies entre startups de moda i inversors, l’organització promou la 4ª edició del 080 Investor Day en col·laboració amb Seed&Click, companyia que fomenta la innovació, l’emprenedoria i el finançament privat. Avui s’han conegut els finalistes que participaran en aquest fòrum d’inversió internacional de la indústria de la moda que se celebrarà el proper 26 de juny al Recinte Modernista de Sant Pau i que s’inaugurarà amb el discurs de l’expert en moda Tito Chowdhury.

Aquest juny el 080 Investor Day torna a presentar dues categories: Startups i Raising Brands, per a dissenyadors i marques de moda emergents. Tots els projectes finalistes es van fundar el 2017 i, en la categoria de Startups, representen diferents models de negoci: des de plataformes d’e-commerce a nous models de fabricació tèxtil, i cerquen de mitjana uns 600.000 euros de capital. Pel que fa a la categoria Raising Brands, es tracta de firmes de moda sostenible que fomenten la proximitat i cerquen de mitjana uns 392.000 euros.

Els finalistes de la categoria de startups tecnològiques aplicades al sector de la moda són:

  • lagaam (Barcelona), una marca de moda nativa digital fundada per la influencer Inés Arroyo que inspira per la seva moda atemporal confeccionada a Europa.
  • Love the brands (Madrid): Un agregador disruptiu i data solution per a les marques de moda.
  • Pislow (Barcelona): Una web dedicada al lloguer de roba, complements d'un catàleg de diferents marques de moda.
  • Viume AI (Barcelona): Un assistent que combina l’expertise humà amb el processament de dades del machine learning per aconsellar sobre el look perfecte per a qualsevol ocasió.
  • Zer Collection (Barcelona): Marca de moda que utilitza la fabricació digital i treballa l’ecologia de forma circular per generar zero residus.

 
Per la seva part, els finalistes de la categoria Raising Brands són:

  • Coby (Barcelona): Una marca de calçat revolucionària que neix amb l’objectiu màxim de la comoditat.
  • Hale (Barcelona): Una firma de moda esportiva per a la dona que promou l’empoderament femení.
  • Vulpinus (Barcelona): Nova marca d'ulleres que usa materials d¡alta qualitat com titani, fusta i acetat. 
  • Nuria Serra (Barcelona): Peces atemporals i comfortables per a la dona defineixen la proposta d’aquesta firma de moda.
  • Tropic Feel (Barcelona): Les primeres esportives water-friendly, versàtils i lleugeres.

 
Els 11 finalistes presentaran els seus projectes en format d’elevator pitch davant d’un auditori amb inversors, altres emprenedors i professionals de la indústria de la moda per optar no només al possible capital que captin dels inversors assistents, sinó al premi que l’organització atorgarà en cada categoria. Un premi valorat en 120.000 euros en serveis de les empreses partners del 080 Investor Day com són McCann Worldgroup, 4YFN, Baker McKenzie, Amazon Web Services, Grupo Zeta i ESADE Creápolis.