EL 080 BARCELONA FASHION IMPULSA LES OPORTUNITATS DE NEGOCI

080 Activitats
21 gen. 2018 - 00:00

La 21ª edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion arrancarà el 29 de gener al Recinte Modernista de Sant Pau. A més de les desfilades dels 32 dissenyadors i marques que presentaran les seves col·leccions de moda, l’organització ha preparat un programa d’activitats paral·leles que, en aquesta edició, posa l’atenció especialment en les oportunitats de negoci en el sector de la moda.
 
Una de les activitats més destacades és el 080 Barcelona Fashion Showroom. Serà la cinquena edició d’aquesta fira professional l’objectiu de la qual és la internacionalització de la moda catalana. Dimarts 30 i dimecres 31 de gener la Sala Francesc Cambó del Recinte Modernista de Sant Pau acollirà aquest espai d’exposició i venda de moda que en aquesta ocasió aporta per una especialització de l’oferta per dedicar-se en exclusiva a la comercialització de moda femenina outwear i accessoris. Una vintena de compradors internacionals visitaran esta 5ª edició del 080 Barcelona Fashion Showroom.
 
Arribats de Japó, Polònia, Xina, Regna Unit, Alemanya, Noruega, Suècia o Malàsia podran descobrir les col·leccions d’una vintena de creadors i firmes en aquesta cita en format tradeshow on tancar acords comercials in situ. Amt., Escorpion Studio Barcelona, Ester Ferrando, Naulover, Sweet Matitos i Lola Casademunt. Són els noms de la passarel·la 080 que també participaran al showroom. A més a més, els compradors podran conèixer les col·leccions de Sita Murt, Diktons, Teoh&Lea, Designers Society, TCN, Marta Huerta, Guitare, Divas, Anna Mora/Brunella, Magan Sportwear, Victoria Barrueco i Ölend, entt acre d’altres.
 
Així mateix, la 21ª edició el 080 Barcelona Fashion serà escenari de la jornada “Connecta’t” de FUTURMOD divendres 2 de febrer. És una altra cita de caràcter professional ja que es tracta de l’esdeveniment més destacat impulsat per FUTURMOD, un projecte que pretén construir ponts entre emprenedors, empreses consolidades, administracions, talent emergent i centres d’investigació per promoure la innovació en el sector de la moda. L’objectiu és crear noves col·laboracions entre aquests diferents agents de la indústria en aquesta jornada de matchmaking organitzada per l’Ajuntament d’Igualada, l’Ajuntament de Manresa i l’Ajuntament de Sabadell, tots vinculats a l’Associació de Col·lectivitats tèxtils Europees i amb el suport de vàries organitzacions de la indústria tèxtil.
 
Una altra de les activitats paral·leles que presenta aquest 080 Barcelona Fashion és la taula rodona “Innovació en la moda i el tèxtil: digitalitzant tendències” organitzada per Epson, col·laborador d’aquesta 21ª edició de la passarel·la. En ella, s’abordaran les avantatges que suposa la digitalització de tendències en moda i s’acompanyarà d’un taller pràctic sobre el disseny digital a càrrec de Zequi Roig. Magí Besolí, Business Manager, Commercial & Industrial Printing d’Epson Espanya, assistirà a l’acte, així com especialistes en impressió i estampació tèxtil digital.
 
Per últim, i com és habitual a les edicions d’hivern de 080 Barcelona Fashion, aquesta edició també acollirà la celebració del Barcelona Fashion Summit dijous 1 de febrer a l’Auditori Fòrum. És la cinquena edició d’aquesta trobada dels professionals del negoci de la moda organitzat per Moda.es amb la col·laboració de 080 Barcelona Fashion que en la seva darrera edició al Teatre Nacional de Catalunya va congregar més de 500 assistents. “Fashion 2030: a brave new world” és el tema d’aquesta 5ª edició que analitzarà els reptes de futur del sector de la moda a partir de les ponències d’experts d’empreses líders com Inditex, Mango, Cortefiel, Bestseller, Jennyfer, Zalando, Alibaba, el Ganso, KPMG, Deloitte, Interbrand o The Carlyle Group.
 
Un intens programa d’activitats paral·leles que se suma a les 32 desfiles que acollirà la passarel·la 080 Barcelona Fashion a partir del 29 de gener. A través d’aquesta web, premsa ja es pot acreditar per conèixer de primera mà totes les novetats que ens brindarà el certamen en aquesta edició.