Exposicions i molta moda a l’Open Area del 080 Barcelona Fashion

080 Activitats
24 gen. 2016 - 00:00

Fidel a la seva vocació oberta i participativa, el 080 Barcelona Fashion presenta, una edició més, un espai obert als ciutadans sota el nom d’Open Area. Aquesta zona, de lliure accés prèvia descàrrega de la invitació a través d’aquesta web, serà un dels atractius de la passarel·la catalana al presentar un ampli ventall de propostes que van des dels estands dels patrocinadors fins al set del 080 TV Channel, passant pel 080 Fashion Market que, en aquesta ocasió, reunirà una vintena de firmes locals de moda i complements.
.
Altres al·licients seran l’exposició del Neo2 Photoshoot Exhibition que, una vegada més, mostrarà els treballs de fotografia dels participants de la passada edició, que van jugar amb els estilismes d’algunes de les firmes participants a la passarel·la com són BRAIN&BEAST, Celia Vela, ISOMETRIC, OSCARLEON, RITA ROW i Who.
.
També es podrà gaudir del talent més jove de l’escena catalana ja que els estudiants de les nou escoles de disseny de Catalunya mostraran les seves tesines en el marc del certamen. Seran innovadors dissenys sorgits de l’Escola Superior de Disseny ESDi, l’Escola de la Dona, Felicidad Duce, L'Escola Superior de Disseny de Moda de LCI Barcelona, IDEP Barcelona, Escola Superior d'Imatge i Disseny, ICM Institut Català de la Moda, IED Barcelona Escola Superior de Disseny, LLOTJA  Escola Superior de Disseny i Art, BAU Centre Universitari de Disseny de Barcelona, i ILLA Escola d'Art i Disseny, entre els quals trobar els noms del futur de la moda catalana.
.
Finalment, l’Open Area també acollirà l’exposició “Pedro Rodríguez: Costura en el armario”, un homenatge al modista espanyol, contemporani de Balenciaga i figura reconeguda de l’alta costura barcelonina. Gràcies a ella s’exhibirà una selecció de dissenys sortits de la col·lecció privada d’una de les seves millores clientes i musa, Carme Ensesa Brillas, amb els quals recordar l’estil de dècades passades.