La 4ª edició del 080 Barcelona Fashion Showroom acollirà una trentena de compradors internacionals

080 Activitats
7 jun 2017 - 00:00

Després dels bons resultats de les edicions anteriors, el 080 Barcelona Fashion Showroom torna en el marc de la 20ª edició de la passarel·la catalana. En la que serà la seva quarta edició, acollirà prop d’una trentena de compradors internacionals procedents de països com Estats Units, Dinamarca, Itàlia, Irlanda, Colòmbia, Xile, Xina i Japó, que formaran part de la missió internacional inversa que acompanya aquesta iniciativa organitzada pel 080 juntament amb el Clúster Català de la Moda (MODACC), que té com a objectiu impulsar la internacionalització de la moda catalana.

Com novetat principal, el 080 Barcelona Fashion Showroom redimensiona el seu format per esdevenir un fira que tindrà lloc els dies 28 i 29 de juny amb la presència de 25 marques catalanes. Amb aquest nou format de tradeshow, les firmes participants exposaran els seus productes i col·leccions en un espai obert a tots els compradors nacionals i estrangers on es podran tancar acords comercials in situ. A més, aquesta quarta edició s’emmarca en una prova pilot amb l’objectiu d’organitzar fires similars en certàmens de prestigi internacional com la Fira Scoop de Londres o la Design&Arts de Nova York.
 
Entre les marques catalanes que participaran en aquesta 4ª edició, destaquen noms habituals de la passarel·la 080 Barcelona Fashion com BCN Brand, Escorpion, Little Creative Factory, Naulover, Punto Blanco, Sweet Matitos, Torras, Lola Casademunt, o Wom&Now, que també  desfilaran en aquesta edició  de la passarel·la. També estarán presents en el 080 Barcelona Fashion Showroom altres firmes com Cóndor Barcelona, Armuseli, Guasch Barcelona, Massana Barcelona, Missetern, Nuria Ferrer Barcelona, Ssic and Paul, Kauila Barcelona, Diktons Barcelona, Designers Society, Teoh&Lea, Guitare, Ingrid Munt, Anna Mora // Brunella, o Hels Bcn, entre altres.
 
Quant al perfil dels compradors que visitaran el showroom internacional, sobresurten representants de botigues multimarca. De fet, a partir de l’interès despertat arran de les edicions anteriors, vàries empreses de retail multimarca han demostrat la seva voluntat de participar de forma proactiva en aquesta missió comercial.
 
El 080 Barcelona Fashion Showroom és una de les activitats que fomenten la vessant econòmica del certamen de moda. Juntament amb ella, destaca la 3ª edició del 080 Investor Day, que se celebrarà el 28 de juny també dins el marc de la passarel·la que acollirà el Recinte Modernista de Sant Pau.