LA CONSELLERA D'EMPRESA I CONEIXEMENT, ÀNGELS CHACÓN, INAUGURARÀ LA 22ª EDICIÓ DEL 080 BARCELONA FASHION

080 Activitats
22 jun 2018 - 00:00

Tot a punt per la 22ª edició del 080 Barcelona Fashion. El proper dilluns 25 de juny a les 15:30 h, la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, inaugurarà el certamen al Recinte Modernista de Sant Pau que fins divendres 29 de juny acollirà les desfilades de 28 dissenyadors i marques de moda per presentar les seves noves col·leccions.
 
A l’acte inaugural, que tindrà lloc al Pavelló Montserrat, també assistiran la secretària general d’Empresa i Coneixement, Marta Felip; la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta; el gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) i director del 080, Miquel Rodríguez, a més de dissenyadors i representants de les empreses patrocinadores. A més, previ a la inauguració oficial, la consellera Àngels Chacón junt amb la comitiva institucional visitarà la sala de desfilades i l’Open Area, la zona de lliure accés que acollirà el village del 080 i el Fashion Market, entre d’altres iniciatives.
 
A més de la nova passarel·la 080 Barcelona Fashion Beach ubicada al Club Patí Vela Barcelona-Red Fish que donarà el tret de sortida dilluns al matí amb desfilades de moda bany, la 22ª edició presenta com a novetat destacada la presència d’André Leon Talley com a convidat de renom internacional. L’ex editor de Vogue USA vindrà per presentar el documental “The Gospel According to André” el dijous 28 dins del marc de les activitats paral·leles, projecció que seguirà amb un col·loqui per conèixer de més aprop aquest mite de la moda.
 
Altres activitats paral·leles impulsaran la vessant econòmica del certamen. Torna el 080 Barcelona Fashion Showroom, amb la 6ª edició el 27 i 28 de juny amb una forta aposta pel mercat dels Estats Units. També se celebrarà la 4ª edició del 080 Investor Day, que tindrà lloc el 26 de juny per impulsar sinèrgies entre start-ups de moda i inversors. El certamen també acollirà una nova sessió Texmeeting by TEXFOR, la trobada professional del món de la moda per debatre sobre els reptes de futur. I el talent més jove també tindrà el seu espai amb una nova edició del Neo2 Photoshoot Contest, on participen estudiants de disseny i fotografia de moda.
 
Pel que fa al càsting de la nova edició, la  passarel·la catalana tornarà a comptar amb models de primer nivell amb noms com Gerard Sabé, Juan Betancourt, Óscar Kindelan, Piero Méndez, Jorge Pérez, o Xavi Serrano, entre els models masculins. Per la seva banda, al càsting femení destaquen models com Nuria Rothschild, Afrodita Dorado, i Rocío Crusset, i maniquins internacionals com Phillipa Hemphrey, Maja Salamon i Irina Kravchenko.
 
A partir del proper dilluns, la 22ª edició del 080 Barcelona Fashion omplirà de la millor moda el Recinte Modernista de Sant Pau. Tot això és possible gràcies al suport de les marques patrocinadores i col·laboradores. En aquesta edició d’estiu 2018, el certamen comptarà com a patrocinadors amb Redken (perruqueria oficial), NYX Professional Makeup (maquillatge oficial), Mistinguett (cava oficial), Hyundai (partner automobilístic), Movistar (connectivitat oficial) i La Roca Village. Per la seva banda, hi participen com a firmes col·laboradores Seagram’s, Sunbites, Red Bull, Fujifilm, Barcelona Beer Company, Siovann, CND Beauty (manicura oficial), Rowenta (planxat i haircare) BCN Brand (uniformes oficials), i Raffel Pages (partner perruqueria).