LA FIRMA DE MODA MASCULINA EÑAUT GUANYA LA 3ª EDICIÓ DEL CONCURS REC.0/080 BARCELONA FASHION

080 Activitats
25 oct. 2018 - 00:00

La nova firma emergent de moda home Eñaut, fundada aquest mateix 2018 pel dissenyador basc establert a Barcelona Eñaut Barruetabeña, s’ha proclamat guanyadora de la tercera edició del concurs Rec.0/080 Barcelona Fashion. Gràcies a aquesta distinció, podrà vendre les seves col·leccions en una pop-up store gratuïta a la zona de dissenyadors emergents de la propera edició del festival de moda Rec.0 Stores, que se celebrarà al barri del Rec d’Igualada del 7 al 10 de novembre.
.
El jurat d’aquesta 3ª edició estava format per la dissenyadora de la passarel·la 080 Barcelona Fashion Txell Miras, la periodista de moda Peté Soler, un membre del 080 i un membre de Recstores. Tots ells han proclamat vencedora aquesta firma de moda masculina d’estètica minimalista que elabora tota la seva producció amb teixits orgànics per davant de les altres dues firmes finalistes: la marca de roba per a nadons Pinyactus i la marca de roba infantil Elise et Sardine.
.
L’acte de lliurament del premi va tenir lloc ahir dijous 25 d’octubre a la botiga #NU02 dels dissenyadors Josep Abril, Míriam Ponsa i Txell Miras, com ja va succeir el passat mes de maig, quan es va proclamar guanyadora de la segona edició d’aquest concurs la firma 113 Maison.
.
El concurs Rec.0/080 Barcelona Fashion neix amb l’objectiu de donar suport i visibilitat als joves talents del sector de la moda a Catalunya. Impulsat pel 080 Barcelona Fashion de la Generalitat i Rec.0, és un trampolí per a creadors i firmes emergents, que poden gaudir d’una botiga efímera gratuïta a Rec.0 Stores, un festival de moda que s’ha consolidat com una alternativa al circuit tradicional gràcies a la participació de més de 100 marques de moda dona, home i infantil que atrauen unes 120.000 persones a cada nova edició. La propera cita és del 7 al 10 de novembre a Igualada i, com sempre, a més de roba i complements, el programa contempla actuacions musicals i opcions gastronòmiques per a una experiència que va més enllà de la moda.