LA GENERALITAT OBRE LA CONVOCATÒRIA PER PARTICIPAR A LA PROPERA EDICIÓ DEL 080 FASHION MARKET

080 Activitats
12 abr. 2018 - 00:00

La Generalitat de Catalunya, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) obre la convocatòria per participar a la propera edició del 080 Barcelona Fashion Market que tindrà lloc en el marc de la 22ª edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion del 25 al 29 de juny al Recinte Modernista de Sant Pau.
 
El 080 Barcelona Fashion Market és l’espai comercial de la passarel·la impulsat amb l’objectiu de facilitar la comercialització de les col·leccions de temporada actual i anteriors i donar visibilitat també a altres marques de moda que comparteixen el concepte del certamen.
 
Com és habitual, la convocatòria es dirigeix a creadors i marques de moda i complements de moda interessats a participar en una botiga efímera (pop up) en aquest espai de venda directa al públic assistent, tant professional com públic general. I és que el 080 Barcelona Fashion Market s’habilitarà a la zona Open Area del certamen, l’espai obert a tots els assistents que en aquesta edició d’estiu 2018 omplirà de la millor moda els Jardins del Recinte Modernista de Sant Pau.
 
Les sol·licituds per participar al Fashion Market de la passarel·la 080 Barcelona Fashion es poden presentar a través d’aquesta mateixa web, la web del CCAM, la web del Departament d’Empresa i Coneixement i del Canal Empresa fins al 27 d’abril. Entre les sol·licituds rebudes, un equip d’experts del CCAM presidit pel gerent del Consorci, escollirà seguint criteris de qualitat, creativitat i potencial de comercialització, els seleccionats que més s’ajustin a la filosofia del 080 Barcelona Fashion.