LA PROPERA EDICIÓ DEL 080 BARCELONA FASHION SHOWROOM APOSTA PELS ESTATS UNITS

080 Activitats
20 jun 2018 - 00:00

La sisena edició del 080 Barcelona Fashion Showroom, la fira professional de la 080, se celebrarà el 27 i 28 de juny al Recinte Modernista de Sant Pau, en el marc de les activitats paral·leles de la 22ª edició de la passarel·la catalana, que impulsa la Generalitat de Catalunya, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Coneixement.
 
Aquesta edició del 080 Barcelona Fashion Showroom, organitzat pel Clúster Català de la Moda (MODACC) i pel CCAM, aposta especialment pel mercat nord-americà, d’on provenen més d’una desena de compradors. Ells encapçalen la missió internacional inversa formada per una trenta de compradors provinents, també, d’altres països com Austràlia, Regne Unit, Països Baixos, Àustria, Japó i Rússia i integrada per diferents perfils: professionals d’agències, distribuïdors de grans magatzems i plataformes online.
 
El protagonisme del mercat nord-americà és el resultat dels esforços previs realitzats pel Clúster MODACC en diferents missions comercials i d’accions promocionals impulsades des de la Generalitat de Catalunya als Estats Units.
 
En total, es preveu que visitin aquesta fira comercial internacional prop de cent professionals. Previ al seu inici, ja s’han acreditat mig centenar de compradors d’àmbit català i estatal. I és que, precisament, en l’edició d’aquest juny, el 080 Barcelona Fashion Showroom té com a objectiu reforçar les connexions amb el mercat intern. Per això, s’ha organitzat una presentació de tendències 2019 a càrrec de Glòria Jover dirigida al públic de la botiga multimarca.
 
Després de l’èxit de la passada edició, l’organització ha decidit tornar a especialitzar-se en la comercialització de moda femenina i accessoris exclusivament. En aquesta sisena edició, participen una vintena de marques de moda catalanes, entre les quals destaquen vàries de les que també desfilaran a la passarel·la 080 Barcelona Fashion com són amt., Escorpion, Ester Ferrando Knitwear, Naulover, Sweet Matitos, TCN, o Lola Casademunt. Junt amb elles, també seran presents firmes com Sita Murt, Designers Society, Mikimoto, Munich, Guitare, Anna Mora/Brunella, Agnes Sunyer, Mikimoto, Magan, Nuria Serra, Simorra, Vialis, OC&CO, Sister Dew, Teoh&Lea, i Divas.
 
Al llarg de les cinc edicions anteriors, la fira comercial del 080 ha generat més de 10 milions d’euros de volum de negoci, entre vendes directes i contractes i acords comercials, provant l’èxit d’una iniciativa que potencia la internacionalització de la moda catalana i la vessant econòmica del certamen.