OBERTA LA CONVOCATÒRIA PER PARTICIPAR A LA 4ª EDICIÓ DEL FASHION INVESTOR DAY

080 Activitats
2 maig 2018 - 00:00

El 080 Barcelona Fashion i la plataforma d’inversió Seed & Click, membre de l’Asociación Española de Business Angels Network (AEBAN), obren la convocatòria per participar a la 4ª edició del Fòrum d’Inversió Internacional de la Indústria de la Moda, que se celebrarà el 26 de juny dins el marc de la 22ª edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion.
.
Els impulsors del Fashion Investor Day tenen com a objectiu detectar nou talent en el desenvolupament del negoci de la indústria de la moda; per això, la iniciativa va orientada a detectar projectes innovadors relacionats amb el sector. Com a la 3ª edició del Fashion Investor Day, aquesta nova convocatòria presenta dues categories. D’una banda, start-ups de base tecnològica vinculades a la indústria de la moda; i de l’altra, dissenyadors i companyies emergents de disseny de moda catalanes, les anomenades raising brands.
.
El termini per presentar-se a la 4ª edició del Fòrum d’Inversió Internacional de la Indústria de la Moda finalitza l’1 de juny. Entre totes les candidatures, s’escolliran fins a 5 finalistes en cada categoria, que s’anunciaran a partir del 5 de juny. Ells participaran el 26 de juny al Fashion Investor Day amb una presentació en format d’elevator pitch davant d’un auditori amb inversors i un jurat d’experts També tindran ocasió d’intercanviar impressions en una sessió de networking en el marc de la jornada.
.
A banda del possible finançament que puguin obtenir per part d’inversors privats, els finalistes optaran a un premi al millor projecte de cada categoria. Tenint en compte la capacitat d’innovació, la viabilitat del projecte, la capacitat de l’equip gestor i comunicativa i viral del projecte, el jurat serà l’encarregat d’escollir els guanyadors, que tindran un premi valorat en 120.000 euros en base a serveis oferts per companyies líders en els àmbits de comunicació, publicitat, consultoria empresarial i financera com són McCann, Baker Mackenzie, Zeta Digital i ESADECreapolis. A més, tant l’start-up guanyadora i les finalistes tindran entrada gratuïta per assistir al 4YFN del Mobile World Congress.
.
A la convocatòria de la categoria 080 Investor Day Startups, poden participar emprenedors d’arreu del món que treballin en un projecte empresarial de base tecnològica en recerca de capital constituït jurídicament, que estigui relacionat o sigui d’aplicació a la indústria de la moda. Preferiblement, els projectes haurien d’estar en fase beta de producte/servei/app/portal i trobar-se en fase de comercialització.
.
Els projectes hauran de basar-se en almenys un dels següents àmbits: app mòbils, internet, producte, màrqueting (geolocalització, anàlisi del consumidor, publicitat, neuromàrqueting, fidelització del client, experiència del client, personalització...), serveis, distribució, logística, publicitat, sostenibilitat, disseny, tecnologia, “big data”, “wearables”, blockchain, AI, VR, teixits intel·ligents i/o xarxes socials.
.
Els projectes s’han de presentar a través d'aquest enllaç: http://bit.ly/1dM0ULW, seleccionant “080 Investor Day Startups (Fash Tech International Investment Forum) 2018” com a resposta a la pregunta “Do you want to present your Project to any of the following Events?” i completant la informació demanada amb la documentació que se sol·licita. Els projectes s’hauran de presentar en anglès.
.
Pel que fa a la categoria 080 Investor Day Raising Brands, opten al premi dissenyadors o empreses emergents de moda catalanes que actualment estiguin treballant en un projecte empresarial propi de moda amb una facturació inferior a 50.000 euros anuals o menys de 4 col·leccions comercialitzades. Les marques i dissenyadors participants han de dissenyar, produir i comercialitzar productes de moda que incloguin algun dels aspectes següents: sostenibilitat, disseny, tecnologia, big data, wearables, o materials intel·ligents.
.
Els projectes es poden inscriure a través d'aquest enllaç: http://bit.ly/1dM0ULW,  seleccionant “080 Investor Day Raising Brands (Fash Tech International Investment Forum) 2018” com a resposta a la pregunta “Do you want to present your Project to any of the following Events?” i completant la informació demanada amb la documentació que se sol·licita. Preferentment, els projectes s’hauran de presentar en anglès.