ZER COLLECTION I TROPIC FEEL, GUANYADORS DEL 080 INVESTOR DAY 2018

080 Activitats
26 jun 2018 - 00:00

La fashion start-up Zer Collection i la marca de moda emergent Tropic Feel han estat els dos projectes guanyadors de la 4ª edició del 080 Investor Day, que s’ha celebrat aquesta tarda en el marc del 080 Barcelona Fashion.
 
En la cloenda del 080 Investor Day, la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta ha destacat que “les startups i l’emprenedoria són ‘drivers’ de canvi en el sector de la indústria de la moda i del desenvolupament econòmic i social ”. En aquest sentit, ha assenyalat que “l’emprenedoria resol problemes actuals i genera llocs de treball” i ha volgut remarcar “el compromís del govern de la Generalitat de propiciar l’entorn per a la creació i desenvolupament de noves startups”.
 
El 080 Investor Day, organitzat pel 080 Barcelona Fashion en col·laboració amb Seed&Click, té com a objectiu fomentar les sinèrgies i el networking entre start-ups de moda i inversors, com ha demostrat en aquesta 4ª edició.
 
La guanyadora en la categoria de start-ups tecnològiques aplicades a la moda és Zer Collection, una marca que utilitza la fabricació digital (impressió 3D i brodat industrial) per a produir les seves peces amb 0 residus. És una firma innovadora que treballa l’ecologia de forma circular a partir del concepte “zero waste” fundada per les emprenedores Ane Castro Sudupe i Núria Costa Ginjaume.
.

Per la seva part, Tropic Feel ha guanyat en la categoria Raising Brands pel seu projecte de calçat versàtil en el que són considerades les primers esportives water friendly pensades per viatjar i fer qualsevol activitat.
 
Un jurat d’experts ha estat l’encarregat d’escollir els guanyadors, que han obtingut sengles premis valorats en 120.000 euros en serveis de les empreses partners partners del 080 Investor Day: McCann Worldgroup, 4YFN, Baker McKenzie, Amazon Web Services, Grupo Zeta,  i ESADE Creápolis.
 
A més de les presentacions dels 10 projectes finalistes, el 080 Investor Day ha comptat amb un programa d’activitats que ha endegat amb la ponència inaugural de Tito Chowdhury i Audrey Nizen. L’acte ha acollit un centenar d’assistents i s'ha pogut seguir en VR des de 147 països.