080 BARCELONA FASHION BEACH PRESENTARÀ LES ÚLTIMES TENDÈNCIES DE MODA BANY AL COSTAT DEL MAR

11 jun 2018 - 00:00

La moda bany sempre ha tingut un paper molt important a les edicions d’estiu de la passarel·la 080 Barcelona Fashion. En aquesta 22ª edició que se celebrarà del 25 al 29 de juny, s’ha volgut destacar encara més la seva importància per la qual cosa s’ha habilitat la passarel·la 080 Barcelona Fashion Beach al Club Patí Vela Barcelona, ubicat al Moll de la Fusta, a la platja de Barcelona.
.
Es tracta d’una de les novetats més destacades de la 22ª edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion ja que, per primera vegada, el certamen comptarà amb dues localitzacions. A l’icònic Recinte Modernista de Sant Pau, se suma aquest juny el Club Patí Vela Barcelona, una entitat esportiva sense ànim de lucre que té com a objectiu principal la promoció i difusió de la navegació del patí de vela. Ubicada a la Barceloneta, es tracta d’una entitat fortament vinculada al barri que ofereix cursos per a nens en risc d’exclusió social així com els alumnes dels CEIPs del districte, a més de comptar amb el restaurant Red Fish, que també se suma al suport de la moda amb la seva participació al 080 Barcelona Fashion Beach.
.
El matí de dilluns 25 de juny, jornada inaugural de la 22ª edició, la passarel·la 080 Barcelona Fashion Beach omplirà aquests dos espais de la millor moda bany de la mà de dues firmes habituals del 080 com són Como un Pez en el Agua i Guillermina Baeza. Ambdues presentaran les seves col·leccions 2019 de moda bany per a la dona en aquesta localització màgica al costat del mar per donar el tret de sortida a la nova edició, la inauguració oficial de la qual se celebrarà dilluns 25 a les 15 h ja al Recinte Modernista de Sant Pau.