080 Barcelona Fashion i Rec.0 convoquen la 4ª edició del seu concurs de disseny emergent

28 març 2019 - 00:00

Oberta la convocatòria per la 4ª edició del concurs per a dissenyadors i marques de moda emergents impulsat pel 080 Barcelona Fashion i el festival Rec.0. Una iniciativa que s’emmarca en la voluntat d’ambdues organitzacions de donar suport i visibilitat als joves talents del sector de la moda a Catalunya.
 
La novetat d’enguany és que la marca o el dissenyador premiat gaudirà d’un doble guardó. A més de l’habitual pop-up store gratuïta al festival Rec.019 d’Igualada, que tindrà lloc del 8 a l’11 de maig 2019; també estarà present a la propera Pop-ups Gallery de l’edició de juny del 080 Barcelona Fashion, que se celebrarà al Recinte Modernista de Sant Pau, sense cap cost.
 
Com en d’altres edicions, el concurs consta d’una primera fase a Facebook, plataforma a través de la qual els dissenyadors i dissenyadores així com les marques de moda poden presentar les seves candidatures fins al 15 d’abril. En aquesta fase s’escolliran els 10 finalistes a través de votació popular.
 
A la segona fase, un jurat professional format per la dissenyadora Cristina Fernández, de la firma Little Creative Factory -darrera guanyadora del Premi 080 a la Millor Col·lecció ex aequo-; la periodista de moda Francesca Tur; un membre del 080 Barcelona Fashion; i un representant de RecStores preseleccionaran tres candidats d’entre els quals sorgirà el guanyador o guanyadora d’aquesta 4ª edició.
 
L’entrega del premi serà dijous 25 d’abril i tindrà lloc a la botiga Nu#02 de Barcelona, escenari habitual en edicions anteriors. El premiat se sumarà a la llista que formen Eñaut, 113 Maison i Killing Weekend, alguns d'ells noms familiars del 080 Barcelona Fashion, ja que han portat aires renovats a la passarel·la amb la seva talent emergent.