2ª edició del concurs de disseny emergent impulsat pel 080 Barcelona Fashion i Rec.0

080 Col·laboradors
13 març 2018 - 00:00

Amb l’objectiu d’impulsar el disseny emergent, el certamen 080 Barcelona Fashion i el festival de botigues efímeres Rec. 0 Experimental Stores d’Igualada tornen a sumar forces per organitzar la segona edició d’un concurs que fomenta la participació de dissenyadors i marques de moda novelles en aquesta important cita comercial.
 
El premi consisteix a participar de forma gratuïta amb una pop-up Store pròpia al Rec. 17 que celebrarà la seva 17ª edició del 9 al 12 de maig a Igualada. La iniciativa s’organitza a través de Facebook i els participants poden presentar els seus treballs fins al proper 20 d’abril en aquest web. Primer, se seleccionaran els deu finalistes per votació popular. Després, serà un jurat professional format, entre d’altres pel dissenyador de moda masculina Josep Abril i la periodista Margarita Puig, l’encarregat de triar el guanyador o guanyadora que participarà amb una pop-up store gratuïta a Rec. 17 d’Igualada. L’entrega del premi tindrà lloc el 26 d’abril a la botiga de moda NU#02 amb la presència del jurat, els finalistes i altres personalitats del sector de la moda.
 
L’any passat, a la seva primera edició, el premi va ser per a Killing Weekend, una firma creada per dos emprenedors de Manresa després d’un viatge a l’Índia. Participar al Rec.0 Stores suposa un gran aparador davant del públic final per a creadors o empreses de moda que comencen, ja que al llarg dels anys s’ha convertit en un dels festivals de moda més importants. En la seva darrera edició, celebrada el novembre de 2017, va reunir uns 120.000 assistents i un centenar de firmes i dissenyadors de moda, amb una notable presència de noms habituals de la passarel·la 080 Barcelona Fashion com Boboli, Little Creative Factory, Colmillo de Morsa,  Maria Roch, Carlotaoms, Ssic and Paul, Pau Esteve, LOA, Rita Row, Txell Miras, Miriam Ponsa, Josep Abril o Who.