El festival de moda Rec.0 torna amb més de 100 marques i dissenyadors

080 Col·laboradors
9 maig 2018 - 00:00

Des d’avui i fins dissabte 12 de maig el festival Rec.0 torna a omplir les antigues adoberies del barri Rec d’Igualada de la millor moda. En aquesta 17ª edició, compta amb més de 100 marques i dissenyadors de moda home, dona i infantil, així com complements, roba íntima i bany, tant nacionals com internacionals. A més, com ja ve sent habitual en les seves darreres edicions, completa l’oferta de moda amb gastronomia i activitats culturals en un festival que ha esdevingut una cita obligada per als amants de la moda.

Entre les 57 botigues pop-up que conformen aquesta edició de Rec Stores destaca, novament, la presència de noms habituals de la passarel·la 080 Barcelona Fashion com Antonio Miro, Colmillo de Morsa, Como un Pez en el Agua, Josep Abril, Little Creativa Factory, Maria Roch, Pau Esteve, Rita Row, Sita Murt, Torras, Txell Miras, Miriam Ponsa i Ssic and Paul. Una mostra de l’estreta col·laboració entre el certamen impulsat per la Generalitat de Catalunya, a través del Consorci de Comerç Artesania i Moda, i Rec Stores que enguany, a més, també es concreta en la 2ª edició del concurs 080 Barcelona Fashion / Rec.0 que va guanyar la firma 113 Maison.
 
Aquesta iniciativa per impulsar el talent emergent en el sector de la moda ha permès a la firma catalana participar de forma gratuïta en aquesta 17ª edició, sumant-se a l’ampli catàleg de marques i creadors presents. Un exemple de com Rec Stores segueix evolucionant i creixent, tot enfortint el seu compromís amb la moda catalana al convidar tant dissenyadors emergents com firmes de llarga tradició, una pràctica també característica de la passarel·la 080 Barcelona Fashion.