LA FIRA WHO’S NEXT, NOVA COL•LABORACIÓ AMB EL 080 BARCELONA FASHION

080 Col·laboradors
2 febr. 2016 - 00:00

Un dels objectius estratègics de la Generalitat de Catalunya a través del 080 Barcelona Fashion és la internacionalització de la moda catalana. I en aquesta 17ª edició aquest objectiu és més ferm que mai amb la nova col·laboració que ha establert la passarel·la catalana amb la Fira de Moda Who’s Next/Première Classe de París, un referent comercial ineludible de la moda europea.
.
Per primera vegada al 080 Barcelona Fashion, s’han unit esforços amb la fira parisenca per promocionar el talent emergent de Catalunya a nivell internacional i, gràcies a aquest nou acord de col·laboració, el guanyador del Premi Nacional al Disseny Emergent 080 Barcelona Fashion tindrà un passaport directe per a la propera edició de la fira que tindrà lloc del 2 al 5 de setembre del 2016.
.
El dissenyador que convenci al jurat en aquesta 17ª edició tindrà el privilegi de gaudir d’un estand de 6 m2 de manera gratuïta per tal de mostrar la seva col·lecció per a la Primavera-Estiu 2017 en aquesta cita de moda internacional que atrau uns 50.000 assistents i reuneix més de 800 marques. A més a més, fruit d’aquesta col·laboració, Who’s Next/Première Classe aportarà al 080 Barcelona Fashion el testimoni en vídeo de la seva darrera edició, on van participar noms de la passarel·la catalana com CARLOTAOMS –guanyadores d’aquest premi a la passada edició-, Menchén Tomàs i Sita Murt. Finalment, també comptarem amb la presència de Boris Provost, director d’estratègia i desenvolupament internacional de Who’s Next/Première Classe, que lliurarà el premi al guanyador alhora que podrà gaudir de totes les col·leccions de les 31 marques i dissenyadors que participen en aquesta nova edició de la passarel·la catalana.