Barcelona acollirà l’exposició dedicada a David Bowie la primavera 2017

30 des. 2016 - 00:00

Androgin, misteriós, trencador i únic. Així és David Bowie, la icona de la música i la moda mort el 10 de gener d’aquest any 2016, deixant enrera un llegat de gairebé mig segle des que va irrompre a l’escena britànica amb el seu primer àlbum homònim enregistrat el 1967. Des d’aleshores, Bowie va saber construir una carrera molt personal basada en el seu carisma i forta personalitat que plasmava a la seva música i al seu look, que va anar variant al llarg de les dècades fins a convertir-se en una icona de la cultura popular contemporània.
.
La seva presència única i àmplia influència el van fer mereixedor d’una retrospectiva organitzada pel Victoria & Albert Museum de Londres, una exposició d’èxit que ja han visitat més d’un milió de persones, després de passar per ciutats com Berlín, París i Chicago. Barcelona clourà aquest intens recorregut ja que acollirà l’exposició la primavera de l’any que estem a punt de començar, concretament, a partir del 25 de maig es podrà visitar al Museu del Disseny, com una de les exposicions més esperades de 2017.
.
Amb el títol “David Bowie Is”, es tracta de la retrospectiva definitiva sobre el polifacètic artista britànic, en la qual el mateix Bowie es va involucrar personalment. Amb més de 300 objectes, entre els quals s’inclou vestuari original, lletres manuscrites, fotografies i moda, la mostra ens aproparà la fascinant figura de David Bowie per intentar concebre el seu inescrutable ésser, enigmàtic i inspirador a parts iguals, com promet ser l’exposició que podrem veure a Barcelona, l’única ciutat a Espanya on recala.