BARCELONA BRIDAL WEEK CONVERTEIX BARCELONA EN LA CAPITAL DE LA MODA NUPCIAL

24 abr. 2018 - 00:00

Del 23 al 29 d’abril Barcelona acull la Barcelona Bridal Week, una semana de desfilades i negoci de moda nupcial que converteix la capital catalana en el centre de les últimes tendències en moda de cerimònia. Una cita que posa de manifest la llarga tradició en moda nupcial de Catalunya, ja que compta amb firmes líders a nivell mundial com són Pronovias o Rosa Clará.

La Barcelona Bridal Week es presenta amb dues facetes diferenciades. D’una banda, inclou els Fashion Shows del 23 al 27 d’abril i, de l’altra, la Professional Trade Fair, del 27 al 29 d’abril. Aquesta dualitat li permet a la Barcelona Bridal Week ser una plataforma decisiva en moda nupcial que impulsa la vessant tant de creativitat i disseny com de negoci, confirmant el lideratge de Catalunya en vestits de núvia.
 
Pronovias amb la seva col·lecció Atelier va ser la firma encarregada d’inaugurar ahir dilluns 23 d’abril la passarel·la de la Barcelona Bridal Week. Jesús Peiró, Cristina Tamborero i Rosa Clará desfilen avui dimarts 24. A partir de dimecres, la passarel·la acollirà altres marques com Yolancris, Cymbeline i Reem Acra, firma convidada des de la passarel·la de Nova York en aquesta edició 2018.
 
D’altra banda, a partir del dia 27 Fira de Barcelona acollirà la Professional Trade Fair amb 350 marques de moda nupcial i de cerimònia presentant les seves noves col·leccions. Vestits de núvia, vestits de nuvi, col·leccions de festa i fins de comunió així com complements ompliran l’espai firal de referència de Barcelona amb les últimes tendències per al proper any, confirmant Barcelona com líder en moda de cerimònia a nivell mundial.