Custo consolida la seva presència a Colombiamoda

Dissenyadors
24 jul. 2014 - 00:00
Custo Barcelona. Desfilada Colombiamoda

La firma dels germans Dalmau ha estat la convidada internacional de la fira Colombiamoda a Medellín i en aquest esdeveniment de nivell internacional ha exhibit les properes col·leccions en què demostra un cop més, el seu gir en el disseny -molt més contingut i sofisticat- i un reforç de la identitat com a marca.
 

Concretament, Custo Barcelona ha presentat la col·lecció per a la temporada tardor-hivern 2014-2015, al costat d'un avançament de la proposta per primavera-estiu 2015. En aquestes últimes dues col·leccions, la firma catalana aposta per l'elegància de la dona rebaixant el to de les seves reconegudes combinacions de colors per deixar que la barreja de teixits de gran qualitat llueixi com a protagonista. Tot i així, Custo Barcelona segueix apostant per la superposició de teixits antagònics i els prints geomètrics, dos trets característics de la firma catalana.
 

Colombiamoda és considerada la fira del sector més important de l’Amèrica Llatina i la seva passarel·la s'ha convertit en un referent indiscutible al mercat internacional. És la segona vegada que l'organització convida a Custo Barcelona a participar en l'esdeveniment de Medellín.
 

La presència de la marca catalana tampoc és casual. Precisament, la firma dels germans Dalmau contempla el mercat llatinoamericà com una prioritat en els seus plans d'expansió. A més de presentar les seves col·leccions a plataformes del sector com Colombiamoda o Perú Moda, Custo Barcelona té presència a Puerto Rico, Veneçuela, Aruba i Colòmbia.