DEMÀ ARRANCA LA 20ª EDICIÓ DEL 080 BARCELONA FASHION AL RECINTE MODERNISTA DE SANT PAU

25 jun 2017 - 00:00

Ja està tot a punt. Demà dilluns 26 de juny la passarel·la 080 Barcelona Fashion obrirà a les 11 h del matí al Recinte Modernista de Sant Pau amb moda infantil dins del 080 Barcelona Fashion Kids de la mà de les desfilades de Bóboli i Little Creative Factory.
 
Després, el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, presidirà la inauguració oficial del certamen en una cerimònia que també comptarà amb la presència del secretari general d’Empresa i Coneixement, Xavier Gibert; del secretari d’Empresa i Competitivitat, Joan Aregio; de la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta; del gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) i director del 080, Miquel Rodríguez, a més de dissenyadors i representants de les empreses patrocinadores.
 
Amb aquest acte, es donarà el tret de sortida a la 20ª edició, que reunirà al llarg de la setmana un total de 37 dissenyadors i marques de moda per presentar les seves últimes col·leccions. La jornada inaugural acollirà les desfilades dels guanyadors de la passada edició, com Daniel Rosa, Oscarleon i Antonio Miro, entre d’altres, i es tancarà amb la primera de les 080 Barcelona Fashion Nights, amb una festa per celebrar el 75è aniversari de la firma de moda masculina Macson.
 
Al llarg dels propers dies, les desfilades de cada jornada conviuran amb un complet programa d’activitats paral·leles. Entre elles, destaca la xerrada “The Missoni Family: born into fashion” el dimecres 28 de juny amb la convidada d’honor d’aquesta edició Margherita Maccapani Missoni, membre clau de la prestigiosa firma de punt italiana Missoni. A més, en el marc del certamen també se celebrarà el 080 Fashion Showroom, la 3ª edició del 080 Investor Day, el Texmeeting by Texfor o el Neo2 Photoshoot Contest, iniciatives dirigides als professionals del món de la moda i als futurs talents del sector, ja que, com sempre, el 080 Barcelona Fashion vol donar cabuda als diferents actors per oferir una visió polièdrica de la moda.
 
A més, el certamen tornarà a habilitat l’Open Area, la zona oberta al públic general que només ha de descarregar la seva invitació a través d’aquesta mateixa web per poder accedir. Aquesta zona acollirà iniciatives com el 080 Fashion Market i els stands dels patrocinadors d’aquesta 20ª edició, entre els quals destaca Zalando, ja que s’estrena com a main sponsor al costat de Moritz. Amb el seu suport i accions, contribuiran que la passarel·la 080 Barcelona Fashion sigui, altra vegada, un èxit en una 20ª edició commemorativa que promet moltes sorpreses.