Desigual tanca la segona jornada del 080 Barcelona Fashion

Dissenyadors
1 jul. 2014 - 00:00
Desfilada Desigual. Col·lecció primavera-estiu 2015

Desigual ha tancat la segona jornada de desfilades de la passarel·la 080 Barcelona Fashion amb la seva col·lecció per a la primavera-estiu 2015.

 

Durant la tarda, la dissenyadora Justicia Ruano ha obert la passarel·la amb la col·lecció Abstracció Geomètrica". La creadora ha presentat una col·lecció amb peces de formes pures, concebudes entrellaçant línies rectes i corbes. Una proposta per a una dona femenina, amb vestits, faldilles, tops i pantalons sastre, en teles que s'ajusten a la silueta femenina, amb setins i puntes de chantilly.

 

El tàndem de dissenyadors de Menchén Tomàs-Olga R. Menchén i Francisco Grau Tomás-ha presentat la col·lecció "The Botanist", una revisió de les formes orgàniques de la botànica floral. Amb unes siluetes que busquen realçar la figura femenina, la firma ha presentat unes peces que investiguen sobre la construcció de noves formes, siluetes i composicions volumètriques.

 

Desfilada Sita Murt. Col·lecció primavera-estiu 2015

 

Per la seva banda, la dissenyadora Sita Murt ha presentat la col·lecció "Bloom". Murt, fidel al seu estil, aposta per sedes i llis, amb estructures netes, voiles de cotó fi i delicats brodats mimetitzats. Els colors de la col·lecció són el blanc guix, el blau piscina, tocs de color pebre i el to mandarina empolsat.

 

Al matí ha estat el torn de Georgina Vendrell, Guillem Rodríguez, Escorpion i TCN.

 

La dissenyadora Georgina Vendrell, que la passada edició va rebre una menció especial del jurat, ha presentat una col·lecció "d'estil fresc, renovador i innovador" segons la mateixa creadora, amb una barreja de sastreria i modernitat.

 

Desfilada Menchén Tomàs. Col·lecció primavera-estiu 2015

 

Així mateix, el jove dissenyador Guillem Rodríguez, debutant a la passarel·la en la passada edició, ha pres el relleu per presentar "Manifesto", una col·lecció influenciada per l'abstracció en l'art i que ha comptat amb la col·laboracíó de l'artista Alba Rihe.

 

També, en la sessió del matí, la signatura Escorpion ha presentat les seves propostes per a la primavera-estiu. De la mà de la seva directora artística, Sybille Horaist Gramaglia, la firma catalana ha presentat la proposta "Cabinet de Curiosités".

 

La firma TCN ha tancat la jornada d'aquest matí a la passarel·la 080 per presentar la seva col·lecció primavera-estiu 2015. La marca ha presentat les seves propostes en moda de bany, corseteria, homewear i roba de carrer per a l'estiu.

 

Desfilada TCN. Col·lecció primavera-estiu 2015

Vols estar al dia de tota la jornada? Llegeix l'última hora de la passarel·la catalana al 080 Daily, la revista del 080 Barcelona Fashion.