080 Barcelona Beach, moda bany a la vora del mar

Dissenyadors
17 jun 2019 - 22:43

Les edicions d’estiu de la passarel·la 080 Barcelona Fashion solen presentar les últimes tendències en moda bany de la mà de diverses firmes emblemàtiques. Des de l’any passat, a més, ho fan en un escenari ad hoc com és la façana marítima de Barcelona per aconseguir l’ambientació ideal per mostrar les noves col·leccions. Aquest estiu l’organització torna a habilitar la passarel·la 080 Barcelona Beach i ho fa al nou Port Marina Vela, ubicat a la bocana nord del port de Barcelona, al costat del mar Mediterrani.
 
Una ubicació de luxe per on desfilaran les noves propostes d’algunes marques conegudes de la 080 i altres nouvingudes que s’estrenaran en aquesta 24ª edició de la passarel·la. La icònica firma de moda bany Guillermina Baeza presentarà “The past is not gone”, que ens portarà a reviure els anys 90 a través de dones atrevides, plenes d’energia, vestides amb banyadors i bikinis de lurex de colors i estampats de somni.
 
També tornarà a la 080 Barcelona Beach la firma Como un Pez en el Agua amb “Chic to beach”, amb què transforma el swimwear tradicional en dissenys plens d’elegància i sofisticació a partir de teles amb textures, cascades de volants, estampats de fantasia, trikinis retro i inspiració pin up.
 
Pel que fa a les firmes debutants, la 080 Barcelona Beach donarà la benvinguda a All Sisters, el projecte de Patricia Caballero d’una firma de moda sostenible fundada el 2014 amb seu a Barcelona que ofereix dissenys de bany exclusius per a una dona a qui li agrada la moda i l’esport. Elaborats amb teixits reciclats d’alta qualitat, els banyadors d’All Sisters resulten tan pràctics com atractius i ja els han lluït top models com Toni Garrn i Bar Refaeli.
 
També debutarà All That She Loves, la firma de la dissenyadora Clara Esteve, formada a la Idep Barcelona i amb una llarga experiència a TCN. Amb origen a la Costa Brava, la marca aposta per una producció local unint tecnologia i artesania i se serveix de la col·laboració amb influencers com Alex Riviere per donar-se a conèixer en aquests temps de xarxes socials.
 
Per últim, la passarel·la a la vora del mar també acollirà la proposta de Laura Vecino, una dissenyadora amb estudis d’Arquitectura que va perseguir el seu somni de moda a la Parsons School of Design de Nova York i va guanyar experiència a Mango. Els darrers anys s’ha centrat en la moda bany i podrem descobrir la seva primera col·lecció 2019 a la 080. La cita? La darrera jornada del certamen, el 28 de juny, quan l’acció es traslladarà del Recinte Modernista de Sant Pau al Port Marina Vela per tancar quatre dies de desfilades i molta moda.