Barcelona acull el buc insígnia de Desigual

Dissenyadors
16 des. 2014 - 00:00

La firma catalana, vinculada amb el 080 Barcelona Fashion, ha obert la botiga més gran del món a la Ciutat Comtal, la seva ciutat d'origen. Situada a la cèntrica plaça de Catalunya, aquesta primera flagship compta amb una superfície total de més de 3.000m2 distribuïts en tres plantes. En una primera fase s'han habilitat dues terceres parts de la botiga i durant el 2016 s'ampliarà la resta.

 

A la botiga de Desigual a Barcelona es poden trobar les vuit línies completes de producte de la colorista marca: WOMAN, MAN, KIDS, ACCESORIES, SHOES, LIVING, SPORT i BEAUTY. També els dissenys realitzats en col·laboració amb el modista francès Monsieur Christian Lacroix, així com el disseny d'un nou ambient a la zona de MAN que es presenta en primícia en aquest nou establiment.

 

El buc insígnia de Desigual a Barcelona desenvolupa i porta un pas més enllà el concepte de botiga "La vida és xula", a través d'una decoració única amb elements singulars com un barca o una banyera amb aigua, un sostre floral o un modern Santa Claus, que permeten crear una experiència de compra única que enalteixen els valors de marca. También presenta importants avenços pel que fa a innovació tecnològica es refereix acostant d'aquesta manera el comerç online amb el físic o tradicional.

 

Amb aquest nou espai, ja són 28 les botigues que Desigual té a Barcelona, aconseguint així les 36 a tot Catalunya. Una aposta ferma de la marca catalana pel seu mercat més proper.