Barcelona allotja el buc insígnia de Pronovias

Dissenyadors
10 set. 2014 - 00:00
La nova flagship store de Pronovias a Barcelona

Pronovias, la firma líder mundial del sector nupcial, ha obert la seva nova flagship store a Barcelona. Situada a Rambla Catalunya, a ple centre comercial, la boutique ocupa 1.000 metres quadrats i passa a convertir-se en la botiga insígnia de la firma a nivell internacional.

 

Dissenyat per la prestigiosa interiorista Lázaro Rosa-Violán, l'espai es divideix en dues plantes en les quals es troben les col·leccions del Grup Pronovias: Atelier Pronovias, Pronovias, Elie by Elie Saab i Pronovias Fiesta. També s'han contemplat cinc salons, on queden distribuïts els 16 emprovadors i les diferents col·leccions de la companyia. Un dels cinc salons compta amb la champagnerie, on les clientes es poden relaxar prenent xampany en un espai únic. Tota la nova botique respira un ambient càlid, elegant i romàntic, valors que caracteritzen la firma nupcial.

 

Pronovias celebra aquest any el seu 50è aniversari i consolida una vegada més, la seva presència internacional. La firma està present a 105 països, amb 164 botigues i més de 4.000 punts de venda.