Barcelona, aparador de luxe de les noves tendències en moda nupcial

Dissenyadors
5 maig 2014 - 00:00
Barcelona Bridal Week
Barcelona torna a convertir-se en la capital de la moda nupcial amb la celebració de la 24a edició de Barcelona Bridal Week, el certamen que engloba la Passarel·la Gaudí Núvies i el Saló Internacional Noviaespaña, referents internacionals d'aquest sector del tèxtil espanyol que triomfa a tot el món.

 

La Passarel·la Gaudí Núvies inaugura el certamen amb les desfilades de 22 firmes que mostraran les col·leccions de la temporada 2015. Concretament exhibiran les noves creacions nupcials Rosa Clará, Raimon Bundó, Jesús Piero, Victorio&Lucchino, YolanCris, Inmaculada García, M&M, Cymbeline, Isabel Zapardiez, Jordi Dalmau, Hannibal Laguna, Ana Torres, Franc Sarabia, Francis Montesinos, Manualvarez, Matilde Cano, Patricia Avedaño, Sonia Peña, Miquel Suay, Carla Ruiz, Cabotine by Gema Nicolás, Juana Martín i Fuentecapala. La firma Pronovias, que enguany celebra el 50 aniversari i planteja un show especial, és l'encarregada de tancar les desfilades de la Passarel·la Gaudí Núvies.

 

Després de les desfilades, tindrà lloc el Saló Internacional Noviaespaña que mostrarà les últimes novetats en moda per a núvies, festa i accessoris El certamen se celebrarà del 9 a l'11 de maig i comptarà amb la participació de més de 200 marques, la meitat d'elles internacionals. El saló nupcial ocuparà uns 30.000 metres quadrats del pavelló 2 del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona.

 

Barcelona Bridal Week

 

Barcelona Bridal Week a càrrec de Fira de Barcelona i amb el suport de la Generalitat

Recolzada per la Generalitat de Catalunya, la nova edició de la passarel·la Barcelona Bridal Week és la primera de la seva història organitzada directament per Fira de Barcelona que, segons assegura el director de l'esdeveniment, Miquel Serrano, "impulsarà la seva internacionalitat per contribuir a l'èxit global del sector, un dels més potents de la economia espanyola". Després de 23 anys a càrrec de Flaqué Internacional, "recollim el testimoni i seguirem treballant per donar cada vegada més gran visibilitat a un sector amb un gran potencial exportador i que contribueix a la projecció de la moda espanyola i de la marca Barcelona en el món", conclou.

 

Barcelona Bridal Week