Barcelona, capital del 'denim'

Dissenyadors
17 nov. 2014 - 00:00

La fira Denim by Première Vision, especialitzada en moda texana, encara la seva segona edició a Barcelona amb un centenar d'expositors (fabricants, confeccionistes, productors, proveïdors) procedents de vint països. El saló se celebrarà els propers 19 i 20 de novembre a Fira de Barcelona en un entorn on es donaran a conèixer les últimes innovacions i tendències en teixit texà.

 

Com a novetat, en aquesta edició s'incorporaran a l'esdeveniment dues companyies autòctones del sector del denim. Aquestes són: Rsp51, productor de teixit texà ubicat a la Colònia Prat de Puig-Reig, i Iberlaser, fabricant català de tecnologia làser. Les firmes Tavex, representada a través de la seva sucursal marroquí, Teixits Royo, Tèxtil Santanderina i Jeanología repetiran al saló.

 

Durant la passada edició, celebrada al maig a Barcelona, al saló Denim by Première Vision va atreure a 4.500 professionals, un 72% procedents de mercats internacionals. Aquest esdeveniment del sector tèxtil posa de manifest, una vegada més, que la capital catalana guanya força com a ciutat de negocis vinculats amb la moda.