BRAIN & BEAST TANCA LA TERCERA JORNADA DE DESFILADES DE LA 080 BARCELONA FASHION

Dissenyadors
6 febr. 2019 - 00:00

La moda masculina ha estat protagonista en la tercera jornada de desfilades de la 080, juntament amb les espectaculars posades en escena de molts dels dissenyadors i marques que han presentat les seves noves col·leccions al magnífic Recinte Modernista de Sant Pau. Com Brain&Beast que sempre sol sorprendre sobre la passarel·la amb els seus agosarats dissenys. La desfilada, banyada per una gran dosi de sentit de l’humor, dona la volta a la compra impulsiva, un trastorn psicològic que aquí es tracta amb la ironia habitual de la firma.
.
També Little Creative Factory ha sorprès amb la posada en escena, ja que s’ha acompanyat d’un cos de ballet per presentar “The Makers”, la seva primera col·lecció de moda dona després de vàries temporades dedicant-se a la roba infantil. Es tracta d’un homenatge a l’artista i creador que tots portem dins en l’estil orgànic de la firma que sol apostar per teixits com cotó, lli i llana. Així, presenta peces utilitàries com pantalons de peto, granotes i davantals, junt a peces oversize, en una paleta neutra amb el camel, ocre, negre i crema com a tons dominants.
. 

.
El dissenyador Javier Girón ha estat el primer nom en moda masculina d’avui amb la seva firma Jnorig, caracteritzada per un estil urbà innovador. “Complex minimalism” és la seva nova proposta que contraposa dues cultures pràcticament oposades: l’estil de vida Amish i les tribus índies. Blanc, negre i vermell marquen uns dissenys transgressors que casaven de meravella amb el look de bellesa dark dels models sobre la passarel·la.
. 
Abans del break del migdia, ha estat el torn d’Oscarleon amb la seva proposta en moda dona “Plume Noire”, inspirada en el món de les aus. L’habitual color negre del dissenyador es combina ara amb plata en looks on destaca el joc de textures, amb aplicació de plumes a pantalons, faldilles i jaquetes per una de les col·leccions més sofisticades del creador fins avui.
.

.
Pablo Erroz ha obert les desfilades de la tarda d’aquesta tercera jornada del 080 Barcelona Fashion amb “Up to you”, una col·lecció on aprofundeix en els dissenys sense gènere i on barreja l’streetwear amb una sofisticació luxosa però senzilla alhora. Erroz no només desafia les etiquetes de gènere sinó també de temporada ja que presenta una col·lecció amb dissenys tant d’estiu com d’hivern per reivindicar l’atemporalitat de la roba individualista i amb estil propi, com la que firma aquest creador que no deixa indiferent.
. 
Després, ha arribat l’estrena sobre la passarel·la 080 d’Esaú Yori, un dels quatre dissenyadors internacional convidats d’aquesta 23ª edició. El dissenyador d’origen peruà i basat entre Barcelona i Xina ha presentat la seva proposta d’una moda luxosa i atemporal que destaca per l’ús de teixits nobles com cuir italià, caiximir mongol, seda xinesa i llana anglesa. Amb l’enamorament com a punt de partida, la col·lecció presenta dissenys que accentuen la cintura i els malucs i es declina en colors purs.
.
 
Antonio Miro ha celebrat els seus 40 anys al món de la moda a la passarel·la 080 amb “Rock”, la següent que s'ha pogut disfrutar en el marc del calendari de desfilades. Es tracta d'una col·lecció amb el negre com a protagonista que combina la sastreria impecable característica de la firma amb tocs sensuals com els corsés i les transparències per a la dona. Pell, poliuretà, seda, tul, llana i caixmir conformen la carta de teixits d’una proposta que ha estat seguida per un públic nombrós congregat al Recinte Modernista de Sant Pau.