Brain&Beast, Premi 080 a la Millor Col·lecció

Dissenyadors
11 jul. 2013 - 00:00
Els dissenyadors de Brain&Beast amb les autoritats

La firma Brain&Beast ha estat el guanyadora del Premi 080 Barcelona Fashion per la seva col·lecció “Décalogue. Part VI. Exòtica”. La vicepresidenta del Govern i presidenta en funcions, Joana Ortega, acompanyada del gerent del Consorci de Comerç Artesania i Moda (CCAM), Miquel Rodríguez, i dels membres del jurat internacional del 080, ha lliurat aquesta tarda el guardó que distingeix la millor col·lecció d’aquesta dotzena edició de la passarel·la de moda catalana, i que està dotat amb 20.000 euros. El dissenyador Selim de Somavilla ha rebut una menció especial per la seva col·lecció “Three Thousand Words”.

 

La presidenta del Govern en funcions ha felicitat als guanyadors i ha destacat “l’èxit d’aquest 080”, que es clausura avui. Així mateix, Ortega ha recordat que “es tracta d’un èxit de tots, dissenyadors, indústria, públic i mitjans” i ha afegit que “ara el repte és anar millorant edició rere edició".

 

El jurat internacional d’aquesta dotzena edició del 080 Barcelona Fashion, està integrat per la directora de l’IED Moda de Milà i presidenta del jurat, Sara Azzone; el dissenyador de calçats i analista de moda, Carlos Puig Padilla; els estilistes FERMIN & GILLES; l’empresària especialitzada en moda, Isabel Estrany Pons; i el periodista i comissari independent, Federico Poletti.