Calella està de Moda

Dissenyadors
3 set. 2013 - 00:00
Logotip 'Calella està de Moda'
L'Ajuntament de Calella impulsa una nova acció de dinamització en el que l'eix principal és la moda. L’iniciativa anomenadaCalella està de Moda se celebrarà des d’avui fins el 8 de setembre i pretén revitalitzar l’activitat de la ciutat per esdevenir un nou punt del sector al territori. El certamen compta amb el suport i la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, juntament amb el teixit comercial i empresarial de Calella.

 

Precisament, el municipi del Maresme esdevé un dels centres comercials més importants de la comarca i era una assignatura pendent celebrar un esdeveniment d’aquestes característiques dedicat a la promoció comercial de Calella de forma amena i participativa.

 

Així, durant els sis dies del certamen s’impulsaran diverses activitats com passarel·les, botigues al carrer de gran qualitat en moda i complements com Mango, Desigual, Lacoste, Stradivarius, Misako... una nit de shopping i promocions diverses per atreure els consumidors. Un dels actes més vistosos seran les passarel·les que es faran a la plaça Vicenç Ferrer i on desfilaran conjuntament les grans marques amb les peces de roba del comerç local de la ciutat que tindran una oportunitat per exhibir els dissenys propis.

 

Al llarg de la setmana també hi haurà música en viu per crear un ambient festiu que acompanyi el nou esdeveniment de moda.