Colofó de la primera Wedding Collections 2014

Dissenyadors
29 oct. 2013 - 00:00

La primera Wedding Collection 2014 arriba a la seva fi amb les desfilades de sis dels millors dissenyadors del panorama nacional que han exposat les seves noves propostes en moda nupcial per al 2014 davant el client final: els futurs nuvis . Així durant sis dissabtes consecutius, aquesta iniciativa ha mostrat la creativitat dels modistes catalans a l'espai The Secret Showroom de Barcelona. Wedding Collection 2014 pretén fer reviure una experiència de luxe als nuvis i núvies recreant l'exclusivitat dels antics ateliers de moda on els clients poden veure i tocar de primera mà els models de la nova temporada.
 

Antonio Miró

Fidel al seu estil elegant i funcional, Antonio Miró presenta una nova col·lecció de vestits de nuvis de línies clàssiques i atemporals confeccionats en teixits suaus i naturals que s'adapten a la silueta masculina. Destaquen els detalls en cada peça com els colls de camises alts, la combinació de diverses tonalitats en un mateix vestit o la tornada de la corbata a joc amb el faixí . La paleta de colors va del negre al bronze o el granatós, tonalitats més atrevides per a nuvis que trenquen les normes.

 

 

Jesús Peiró

'Costures' és la nova proposta de moda nupcial de Jesús Peiró, una selecció de 25 vestits de núvia que representen l'essència de la nova col·lecció 2014 de Merche Segarra. Així, la firma mostra una retrospectiva als seus anys d'història rescatant el minuciós treball de les cosidores, les patronistes i les modistes amb una col·lecció d’esperit vintage.

 

En la nova proposta s'imposen els vestits minimalistes de línies ben estructurades, les faldilles amb volum, la sumptuositat de les teles i els detalls en colors molt contrastats com el negre. Menció especial mereixen els teixits de la nova col·lecció que van des puntes de Chantilly, crepè de seda, gases o malles fins als brocats. Elegància , feminitat i subtilesa per a núvies que aprecien la costura artesanal.

 

 

YolanCris

Les dissenyadores Yolanda i Cristina presenten una nova col·lecció de núvies carregada de romanticisme i nostàlgia amb clares reminiscències als vestits de principis del segle passat. La proposta de YolanCris destaca per les seues exquisits detalls, la riquesa dels teixits i els perfectes acabats de cada model. Juguen un paper molt destacat els complements com les sabates, les diademes, les arracades o les estoles que envolten el vestit de núvia i el converteixen en una minuciosa peça d'orfebreria .