The CraftRoom, el saló de l’artesania catalana

Dissenyadors
14 jul. 2014 - 00:00

Un any més, el saló The CraftRoom, la principal mostra d’exposició i venda de productes fets a mà, ha aplegat una mostra ben variada de l’artesania més genuïna amb productes de marques catalanes. En aquesta tercera edició, el saló, d’accés gratuït, ha reunit 108 empreses dedicades als complements de moda, joieria, articles per a la llar, objectes de regal i elements de decoració, entre d’altres.

 

En aquesta edició, a més de potenciar un espai de venda directa dels productes artesans de diferents sectors i oficis s’ha ofert un calendari de diverses activitats que han complementat l’oferta comercial com ara demostracions, exposicions, la mostra dels projectes de final de curs dels alumnes de les escoles d’Arts i Disseny (espai Futur Excel·lent), la projecció d’audiovisuals sobre l’artesania catalana i Itàlia com a país convidat de l’edició.

 

The CraftRoom també ha acollit La Llotja de Negocis, on empreses artesanes de diferents sectors que treballen en projectes professionals especialitzats, han mostrat les aplicacions dels oficis artesans en els seus àmbits a professionals d’altres sectors creatius. Enguany hi ha participat Kima Guitart, Cerabella, Pontdequerós, Orgues Blancafort i Tot Vidre Gibernau.

 

Aquest saló, organitzat per la Generalitat de Catalunya a través del Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), s’ha consolidat a Barcelona esdevenint un gran espai de contacte entre els artesans i el públic. La tercera edició ha tingut lloc a El Born Centre Cultural el passat cap de setmana.