Custo Barcelona conclou una intensa tercera jornada

Dissenyadors
30 gen. 2013 - 00:00
Custo Barcelona. 11a edició 080 Barcelona Fashion

Custo Barcelona ha debutat a la passarel·la catalana amb la col·lecció 'Before New York', una proposta fidel al seu concepte creatiu: brillant, gràfica i plena de contrastos. La desfilada de la internacional marca, creada pels germans Dalmau ha conclòs la tercera jornada del 080 Barcelona Fashion. També han presentat les seves propostes per a la temporada tardor-hivern 2013-2014, les firmes Katarina Grey, Jan Iú Més for Punto Blanco, Who, Miriam Ponsa, Alexis Reyna, Zazo & Brull, Juan Pedro López i Shipper/Arques.
 

Demà, el Premi 080 Barcelona Fashion
 

El certamen arriba al seu final amb el Premi La Roca Village 080 Barcelona Fashion. Demà, el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, acompanyat del director general Comerç, Josep Maria Recasens, el gerent del CCAAM, Miquel Rodríguez, la directora de la Roca Village, Elena Foguet, i els membres del jurat internacional, atorgaran el Premi La Roca Village 080 Barcelona Fashion, que distingeix la millor col · lecció d'aquesta onzena edició de la passarel·la de moda catalana.
 

El jurat internacional d'aquesta onzena edició de 080 Barcelona Fashion, el componen el dissenyador i dibuixant català, Juste de Nin, el redactor en cap de la revista Schön! i director creatiu de Nineteen74.com, Raoul Keil, la presidenta de l'Associació de Comunicació i Moda (ACIM) i responsable de les Relacions Públiques de l'empresa Gratacós, Glòria Casacuberta, la Sènior PR & Communications Manager de la Roca Village, Ita Fàbregas, i la periodista milanesa especialitzada en moda Michaela Gattermanyer.
 

En el marc de l'acte de lliurament de premis, el jurat també lliurarà el Premi 080 Design Contest. Aquesta iniciativa que s'ha impulsat conjuntament amb les escoles de disseny de moda de Catalunya, nodreix el 080 Barcelona Fashion dels seus propis productes de marxandatge. El Premi seleccionarà un article per vestir el coll, que han presentat alumnes de les escoles de disseny. La peça premiada es posarà a la venda a partir de la propera edició de 080 Barcelona Fashion, al mes juliol de 2013.

 

Darrera jornada de desfilades i inauguració de Barcelona Fashion Summit
 

La passarel·la de 080 Barcelona Fashion acollirà demà les col·leccions per a la temporada tardor-hivern 2013-2014 dels dissenyadors Bóboli / Còndor, Torras / Naulover / Slazenger, Javier Simorra, Escorpion, Aldomartins i Yerse. També es farà un homenatge al creador de moda íntima Andrés Sardà. Posarà el punt i final l'onzena edició de 080 Barcelona Fashion. MODAFAD amb la desfilada de Dissenyadors de moda Emergents.
 

D'altra banda, s'inaugura la primera edició de Barcelona Fashion Summit que respon a l'objectiu d'incorporar continguts dirigides al públic empresarial en el conjunt d'activitats del certamen de moda. El congrés, que tindrà un caràcter anual, es desenvolupa a través de formats de la ponència i el debat sobre els temes claus del negoci de la moda.