Custo Barcelona desfila a la passarel·la de Nova York

Dissenyadors
15 febr. 2015 - 00:00

Després de presentar-la a la passarel·la catalana del 080 Barcelona Fashion fa només uns dies, Custo Barcelona ha viatjat fins a Nova York per mostrar la seva col·lecció Shake before use per a la propera tardor-hivern 2015-16. Com va passar aquí, ha triomfat amb unes propostes fidels a l’estil de la firma tenyides de sensualitat al combinar llargues peces d’exterior amb curts vestits i faldilles, una de les apostes fortes del dissenyador Custo Dalmau per a la propera temporada.

 

Les textures són protagonistes amb la combinació de diferents materials, com llanes, sedes prisades, pèl i lamé en uns dissenys cuidats al detall que juguen amb els volums, com les mànigues inspirades en origami i els abrics oversize de línies rectes. També hi ha hagut lloc per a les capes d’estampat geomètric, una de les constants de la col·lecció que s’ha vist tant en minivestits amb suggerents talls com en peces d’abric.

 

Els colors s’han mogut des del tartan en versió blanc i negre fins a tons neutres com el beige, marró i gris que es barrejaven amb prints ètnics en una gamma més viva en vermells, verds i el blau petroli. A destacar la línia masculina que ha pres protagonisme en aquesta ocasió i que mostra un home que aposta tant per peces estructurades com d’altres de línia fluida en tons típicament hivernals combinats en altres més atrevits.