Custo Barcelona i Desigual a la passarel•la de Nova York

Dissenyadors
4 set. 2014 - 00:00
Desigual. Mercedes-Benz Fashion Week New York
Tret de sortida a la Setmana de la Moda de Nova York que comença avui i s’allargarà fins el proper 11 de setembre, on s’exhibiran les propostes més de vanguardia a nivell internacional. Desfilades trencadores amb noms de primer nivell on les grans personalitats de la moda i totes les celebrities es reuneixen en un entorn únic per conèixer de primera mà les últimes tendències en roba, complements i calçat.

 

Una edició més, la moda catalana està representada a la ciutat dels gratacels amb dues marques de renom mundial: Desigual i Custo Barcelona instal·lades a Manhattan amb botigues pròpies. Desigual celebra el seu primer any a la Mercedes-Benz Fashion New York mentre que la firma dels germans Dalmau desfila des de 1997 i és una de les més veteranes de la passarel·la nord- americana. Les dues firmes presentaran una ampliació de les seves col·leccions primavera-estiu 2015 mostrades en primícia –tot i que en versió reduïda- al 080 Barcelona Fashion.

 

Desigual. Mercedes-Benz Fashion Week New York

 

D’una banda, Desigual desfilarà avui al Teatre Lincoln Centre i l’espectacular top model brasilenya, Adriana Lima serà l’encarregada d’obrir la col·lecció femenina. L’encant i personalitat de la model s’unirà amb el show que habitualment prepara la colorista marca que porta com eslògan principal: “La Vida es Chula”, tota una filosofia de vida plena d’optimisme i diversió.

 

Custo Barcelona. Mercedes-Benz Fashion Week New York

 

D’altra, Custo Barcelona ampliarà la seva proposta per la nova temporada presentant el proper diumenge 7 de setembre totes les peces de la col·lecció estiuenca. La firma catalana manté la seva aposta per la sobrietat vista en les últimes edicions amb peces de color més apagats i estampats més continguts que aposten per la sofisticació sense perdre el segell creatiu de la marca.