Custo Barcelona presenta "En veu baixa" a Nova York

Dissenyadors
10 febr. 2014 - 00:00
Desfilada Custo Barcelona. Setmana de la Moda Nova York

Magnífica exhibició del talent de Custo Barcelona i Desigual a la Setmana de la Moda de Nova York. Les firmes catalanes han presentat ja les col·leccions tardor-hivern 2014/2015 en un dels aparadors amb més influència i rellevància del sector a nivell mundial. Gran part dels models exhibits de les noves col·leccions ja es van avançar amb anterioritat en la passada edició de gener del 080 Barcelona Fashion.

 

Custo Barcelona va presentar ahir a la passarel·la a novaiorquesa la col·lecció "En veu baixa". Una proposta que respon a un gir de l'ADN de la firma cap a la sofisticació i el refinament iniciada en la col·lecció de primavera presentada el setembre de 2013. Aquesta nova línia s'aprecia amb una contenció del color i les seves combinacions, i una aposta per la barreja de teixits de gran qualitat.

 

Abrics de pèl amb bruses de teixits vaporosos i transparències, prints estampats, grafismes, brillantors metal·litzats, pinzellades de neó que destaquen sobre els típics colors hivernals... Aquesta és la lliçó d'estil que proposa la signatura de Custo Dalmau.