Custo Barcelona sorprèn a Nova York

Dissenyadors
11 febr. 2013 - 00:00
Desfilada Custo Barcelona a Nova York. Col·lecció 'La Bella i la Bestia'. Tardor-hivern 2013-2014

Custo Barcelona ha desfilat a la Setmana de la Moda de Nova York amb una col·lecció inspirada en 'La Bella i la Bèstia', la proposta per a la tardor-hivern 2013-14. Després del seu debut al 080 Barcelona Fashion, on es va presentar un petit avanç, els germans Dalmau han exhibit a Nova York tots els models de la nova col·lecció. La marca és assídua a la passarel·la novaiorquesa a la qual ja fa disset anys que desfila.
 

La nova proposta de Custo Barcelona manté l'aposta pels tradicionals estampats gràfics (característics de la marca) que s'imprimeixen en sofisticats relleus, textures i combinacions de materials. A ‘The Beauty and The Beast’ la paleta cromàtica és més continguda i les peces es mouen entre el blanc i negre, tonalitats terra, verds difuminats i pinzellades bordeus. La idea de la col·lecció és crear un mestissatge entre una estètica biònica de siluetes entallades d'inspiració atlètica i femenina, i una altra ètnica i ornamental de volums amplis inspirada en durs hiverns nòrdics.
 

Enguany  Custo Barcelona prosseguirà la seva expansió internacional als Estats Units i a la Xina, amb l'obertura de la seva primera botiga en aquest país.