CUSTO BARCELONA TANCA LA 4ª JORNADA DE DESFILADES DEL 080 BARCELONA FASHION

Dissenyadors
28 jun 2018 - 00:00

Després de conèixer els guanyadors de la 22ª edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, Custo Barcelona ha estat l’encarregada de tancar les desfilades de la jornada al Recinte Modernista de Sant Pau. La firma de moda fundada per Custo Dalmau ha presentat “Yes, this is me!”, una proposta ready to buy per a la tardor-hivern 2018-19 dirigida a la dona, que pretén potenciar la seva individualitat i força. Creativitat i innovació defineixen una col·lecció amb dissenys còmodes i arriscats dirigida a la nova generació.
 
El matí, la moda infantil ha pujat a la passarel·la 080 Barcelona Fashion de la mà de Boboli, que ha presentat “Alaskan Tribes”, una altra col·lecció ready to buy que en aquest cas proposava un viatge a un paistage gèlid amb dissenys per a un clima fred com jaquetes de felpa, peces de tricot i textures gruixudes.
 
La següent a desfilar ha estat Aubergin. La firma de moda dona ha presentat “Trip the light fantàstic”, una col·lecció inspirada en el viatge de hippie trail dels anys 60 que presenta dissenys genderless, siluetes amples i mix&match d’estampats.


 
La jornada del matí l’ha tancada Ester Ferrando amb “Sunset in Paradise”, una col·lecció inspirada en el somni d’un capvespre a Cartagena d’Índies. Amb aquest evocador punt de partida,  la proposta es presenta bohèmia i romàntica, amb el punt com a teixit estrella junt a jacquards que imiten les plantes tropicals.
 
Ja a la tarda, la firma Maite by Lola Casademunt ha presentat “Beach Club” per a la primavera-estiu 2019. La col·lecció mira a les costes del Mediterrani i les tradueix en dissenys de colors frescos i vius amb estampats clapejats, de fruites exòtiques i animal print.
  

  
Per la seva part, Naulover ha mostrat “Matelot”, una col·lecció d’inspiració nàutica que és un homenatge a la marca i al seu fundador, apassionat dels vaixells –com bé indica el nom de la firma-. Blanc, blau i estil mariner caracteritzen una col·lecció que ens porta de viatge cap a nous mons i que no renuncia a la nit, amb vestits i faldilles maxi i midi en tons roses i grisos i amb aplicació de paillettes i lúrex.