Custo Barcelona tanca la tercera jornada de desfilades

Dissenyadors
29 gen. 2014 - 00:00
Desfilada Custo Barcelona. Col·lecció tardor-hivern 2014/2015
Custo Barcelona ha tancat aquesta nit la tercera jornada de la passarel·la 080 Barcelona Fashion , que se celebra des del passat dilluns i fins divendres al Born Centre Cultural . Els germans Dalmau han presentat un avanç de la seva col·lecció tardor -hivern 2014-2015.

 

La sessió de la tarda l'ha obert de dissenyadora Celia Vela amb la seva col·lecció per a la tardor -hivern 2014-2015. Una proposta que s'articula, indiscutiblement, a partir del negre combinat amb el gris , per al dia , i amb daurat per a la nit.

 

Sota el títol "Reflections", el dissenyador Josep Abril ha proposat per a la temporada una col·lecció per a l'home urbà i elegant , sense perdre el característic segell del creador.

 

Per la seva banda, la dissenyadora Miriam Ponsa ha presentat la seva col·lecció "Sherpa" inspirada en els pobladors de les regions muntanyoses del Nepal, a l'Himàlaia.

 

Desfilada Miriam Ponsa. Col·lecció tardor-hivern 2014-2015

 

Al matí, les desfilades de les firmes de moda infantil Bóboli i Còndor han estat els encarregats d'obrir la passarel·la catalana amb simpàtiques i actuals propostes per a infants.

 

L'ha seguit la signatura Aldomartins de Núria Bisbal amb una col·leccióecció d'aires dels setanta inspirada en el mític Lou Reed.

 

Perla seva banda, la dissenyadora Txell Miras ha presentat la col·lecció "RETRATS". Una proposta basada en el blanc i el negre amb tocs de blau elèctric i gris platejat.

 

La dissenyadora Lebor Gabala ha tancat la jornada de demà de desfilades amb una col·lecció que mostra un gir cap a la dona dinàmica , executiva i cosmopolita , que no renuncia a la seva feminitat.

 

Desfilada Txell Miras. Col·lecció tardor-hivern 2014/2015