Custo Barcelona tanca la tercera jornada de desfilades del 080 Barcelona Fashion

Dissenyadors
1 jul. 2015 - 00:00

La marca catalana de renom internacional Custo Barcelona ha presentat un tastet de la seva col·lecció masculina i femenina primavera-estiu 2016 posant el punt i final a la tercera jornada de desfilades del 080 Barcelona Fashion.
.
L’acció ha començat al matí amb una firma debutant a la passarel·la barcelonina: Wom&Now, que ha presentat la col·lecció “Côte d’Azur” inspirada en l’estil irresistible de la costa francesa més chic. Una proposta que beu de la naturalitat de Jane Birkin a través de peces senzilles i relaxades en colors neutres i on han destacat les inesperades transparències.
.

.
Yerse
, firma catalana de llarga tradició tèxtil, ha seguit sobre la passarel·la amb la seva col·lecció “Nobody’s Road” per a la dona. Plena de color i amb estampats silvestres, ha suposat una injecció de positivitat i optimisme sobre la passarel·la.
.
Tot seguit, Pablo Erroz ha presentat la seva col·lecció “Symbiosis” per a home i dona, que pren més protagonisme per al creador la pròxima primavera. La cultura i l’art pop han estat el punt de partida que el creador ha dut al seu terreny a través d’uns dissenys de línies depurades i diferents jocs de superposicions: de ratlles, materials i colors. La paleta cromàtica s’ha mogut entre el blau marí, el blau cel i el groc, amb pinzellades de vermell, blanc i dos estampats que completen la col·lecció.
.

.
La inconfusible Krizia Robustella ha estat la següent sobre la passarel·la amb “After sun”, basada en el concepte “first class bitches”. Traduït al llenguatge de la roba, es tracta de traslladar el look “xandall deluxe” propi de la dissenyadora a la coberta d’un iot a partir de l’ús de colors com rosa, taronja, groc, verd i negre, així com incorporant transparències i peces d’estil Chanel. La il·lustradora Susana López hi ha col·laborat amb els seus irònics estampats.
.
Tancant el matí, Guillermina Baeza ha presentat “Sweet years”, la seva col·lecció de bany per al proper estiu que s’inspira en l’estil fresc dels anys 70 sobretot per l’elecció dels estampats. Ratlles horitzontals i flors diluïdes conviuen amb dissenys monocolor –la majoria- en una gran riquesa cromàtica que va des del cru i el negre fins a altres més vitaminats com el taronja, el vermell i el groc.
.

.
La tarda ha seguit amb la millor moda per a la propera primavera-estiu de la mà d’Escorpion que ha presentat “Rooftop Garden” i que ha transformat la passarel·la en un jardí urbà. La creadora Sybille Horaist imagina una dona cosmopolita que busca l’harmonia entre el camp i la ciutat. Així ha presentat una línia basada en dissenys còmodes en teixits frescs i vaporosos com cotó i viscoses, ideals per al dia a dia.
.
Posteriorment ha estat el torn de Celia Vela. La dissenyadora figuerenca no ha decebut amb una col·lecció inspirada en una romàntica història que s’ha reflectit en uns dissenys molt femenins plens de sensualitat on els escots –tant davanters com a l’esquena- han estat protagonistes.
.

.
Brain & Beast
han estat els següents sobre la passarel·la amb l’últim capítol del seu decàleg creatiu que du per nom “Insomnia”. Com és habitual en ells, la posada en escena ha sorprès amb els models amb un vistós maquillatge que recordava els mims i cadires sobre el pòdium on cadascun teatralitzava la seva història. Faldilles per ambdós gèneres, asimetries i volants caracteritzen una de les col·leccions més arriscades vistes sobre la passarel·la catalana.